Alla helgons dag

Idag bokade jag & min älskling hotell i Stockholm, samma som när jag & Maria åkte. Nordic Sea Hotel :) Kostade 780 :- för två en natt & frukostbuffé ingår. Skitbra!
Vi åker på lördag och kommer hem på söndag kväll. Ska bli mysigt :) Måste ju göra något annat än att jobba på lovet känns det som.
Åker mest för att min pojk jämt beklagar sig över att han inte har några kläder, men vi får väl se vem som handlar mest... hehe. Blev lite orolig över att alla affärer skulle ha stängt, men det hade dom tydligen inte så! Bra för oss!

Allvarligt nu.. FÅR INTE handla onödigt skit. Måste göra en lista! :P

Vad ska ni göra på Halloweeeeeeeeeeeeeen?

29 oktober 2009

blääääuh vad trött jag är! och inte fan blir jag piggare av att sitta här (ofrivilligt rim..)

Jobbade på kolonial idag, gick bra & fick faktiskt beröm av the boss! Men när inte bossen var där spelade jag & Viktor lite golf, åt godis m.m.
Började sju och slutade klockan fyra. Gick direkt till simhallen, pratandes med Hanna som klarade körkortet idag!!!!!!!!!!! GRATTIS IGEN!

Håller på & tvättar nu för fullt. Inga kläder alls, inte ett par rena strumpor eller trosor så det behövdes! Tredje maskinen går för fulla muggar, men tror att den är klar strax, skönt, får man sova lite också..

Imorgon ska jag jobba 8-16. Hej å hå, pengar rullar in


28 oktober 2009

Om ca 30 min ska jag ge mig av till Ica. Det är jobb som står på schemat, 14-22:20. The Boss ringde & väckte mig imorse också för att fråga om jag kan jobba på kolonial imorgon. Jag tackade ja (behöver verkligen pengarna). Så alltså,
idag: 14-22:20
imorgon: 7-16
fredag: 8-16

Tror det blir en sväng till simhallen imorgon eller på fredag. Tänkte åka dit imorse men man fick inte simma förrän klockan ett, vad fan är det för påhitt? Tog en promenad istället till och från ica. Köpte mat.

Testade schampot jag köpte för några dagar sen. MYCKET bra, mitt hår blev i alla fall mjukt, slätt & välkammat :) Luktar gott gör det också!

Ska svira om till min ica-outfit nu!

Wason

Köpte en tröja idag på stan, från Wason är den. Tror faktiskt aldrig jag har köpt något där, förutom när jag hade min "Jag-vill-bara-använda-Björn Borg-trosor-period".

Sitter hemma hos Isak och väntar på att få skjuts hem. Har ju som sagt punka på cykeln och tänker INTE gå.


The Uninvited

FYFAN vilken äcklig film! Skrek som ett litet barn! Men int ebara läskig som "buuu här kommer ett spöke" utan i slutet var den helt psycho..
Jag & Maria kollade på den nyss och den är absolut sevärd!


ska sluta..

.. sitta här och göra mig iordning. Jag & Maria ska ner o kika på stan och sen blir det nog en tur till simhallen. Imorgon ska jag jobba 14-22:20 :( usch.

Idag kom lönen! man tackar man tackar

27 oktober 2009

Kommer ni ihåg Lambretta? :) Det gör i alla fall jag och det här är dom 3 låtarna som spelades mest hemma hos mig i mina yngre dar.. haha

"Bimbo":
She's been faking since day one
a friendly kiss includes no tongue
Who's she, tell me
Now she's sleeping in my bed
Oh God I wish that she was dead
I need to know
Who's that bimbo


sant eller falskt?

En tjej som vaccinerade sig emot influensan fick ganska så konstiga bieffeker. Hon kan nu bra gå baklänges. Springa normalt framåt kan hon, men inte gå. Han kan inte heller prata. Bara när hon springer. 
Tyck att jag är elak, men jag kan inte hålla mig för skratt i alla fall! Känns jävligt fejkat. 



26 oktober 2009

Hemma nu efter praktiken! Klippte & färgade kusin Emma (gjorde ljusa slingor i folie), och lite senare kom pappa. Tog det riktigt kort på honom idag. Hans hår växer som ogräs vill jag lova!

Känner mig lite smått handikappad. Har världens punka på cykeln som kan möjligtvis kanske troligtvis beror på att jag cyklade på glas igår. Så nu kan jag inte ta mig någonstans! (för det går inte för sig att gå. haha aldrig!)

Har förresten köpt schampo + balsam från TRESemmé som man nu kan köpa på ICA. Det har ju alltid bara funnits hos frisörer. Har inte hunnit testa det än, men har hört att det ska vara bra.


Ska kolla på Scrubs nu!

Söndagsångest

hej era gamla fetton. Nu häver vi i oss en massa mängder med glass o kolasås? Okej? Bra.

Var & simmade med maria idag. Direkt efter gick vi till ishallen och kollade på Isaks hockeymatch. Trodde dom skulle vinna men vettefasen vad som hände. haha. Hade redan förberett maria på att pojken m in inte skulle vara med hela matchen, och hade jag rätt? ja. Han och en annan kille började slåss som fan och jag började nästan gråta på läktaren. Fick kramp i magen, haha, så jävla nördig.
Han fick i alla fall gå & duscha så då åkte vi hem.

NU äter vi glass!!

25 oktober 2009

Uppsala-äventyret igår blev riktigt lyckat! FÖRUTOM på bussen hem där några invandrarkillar satt & spelade sin jävla hemlandsmusik på högsta volym. FATTAR inte vad fan dom ser i den där pochahontasmusiken!!!!!

lite smått rasistisk där ja, men det var faktiskt jävligt drygt så, ta åt er!

Ska strax klä på mig o sen baka scones med Maria, haha. Sen ska vi nog dra & simma och direkt efter det går vi och kollar när Isak & resten av laget spöar Arboga i hockey. moahaha.
Ska hålla utkik efter ditt gamla ragg Anna ;)

Neheni! Skönt det var att stälal tillbaka klockan men nu är den lika mycketsom den var när jag först gick upp, så dags & göra ett ryck! HEJ


24 oktober 2009

Var & fikade med Maria idag på Järnvägscafét. Vi fick då för oss att åka till Västerås på bio! Tyärr så visades det ingen rolig film där, så istället blir det en tripp till Uppsala! haha :) Jävla idéer.

Vi kände bara inte för att vara i Sala ikväll.. så hejsvejs

22 oktober 2009

Här är en bild på skorna! Nu kanske ni förstår lite bättre hur dom ser ut:


Om tjugo minuter är det Singing Bee på tv. Tore är med så självklart måste jag glo! Ledig imorgon, vilket alltså betyder att mitt lov..

börjar..


..


NUUUUUUUUUUUUUUU !


20 oktober 2009

7 DAGAR KVAR TILL LÖN! (behövligt? JA) OCH 1 DAG KVAR TILL LOV FÖR MIN DEL!
Hur skönt som helst. Skola imorgon, och på torsdag ska jag, Anna, Hanna & Johanna iväg till Stockholm igen för Hanna har fått fribiljetter till någon tvinspelning, igen :) haha. VIP-Hanna.. Ingen aning om vad det är, men dom sa att det är en "storsatsning". Det återstår att se ;)
Sen på fredag är vi lediga. Tack så mycket för det.

Åkte med pappa hem idag från Västerås, mycket skönare än tåg/buss. Somnade nästan så fort jag slog ner min lilla söta (?) rumpa på sätet.

Var skitseg när jag kom hem, men tog mig i kragen och pallrade mig till simhallen. När jag stod och skulle byta om upptäckte jag, inte alls till min förvåning, att jag fått med mig 2 överdelar sitället för en av varje. Hade inga pengar med mig heller så jag kunde inte låna en underdel (ändå skitäckligt :s). Ringde till pappa så han fick slänga sig ut på vägarna med mina bikinitrosor!:D haha. Sen så var jag igång!
Fram & tillbaka, fraam och tillbaka i 30 min, lite bastu & en mandarin på det.

Ska strax hem till Isak, han kommer hit efter hans träning och gör mig sällskap hem till han :)



music make you loose control


19 oktober 2009

ÅH vad glad jag är! :D Maria kom till salongen idag och skulle färga. Hon var ganska ljus och ville inte bli för mörk, så vi gjorde bara ett steg mörkare. Jag vävde folieslingorslingor som jag hade blondering på, men vi gjorde även var tredjde folieslingaslinga mörkbrun. På så sätt ser det lite mer "levande" och naturligt ut. Fint med olika skiftningar (både ljust & mörkt). Jag sparade även lite hår emellan varje slinga. På detta hade vi på en helfärg som gjorde att hon blev ett steg mörkare än vad hon var innan! Blev så jävla snyggt! Skulle lätt kunna tänka mig att se ut så i huvudet ;)
Har några bilder, men som vanligt ser det bättre ut i verkligheten. Har inte någon bild på hr hon såg ut innan, men skitsamma:)

 
 




18 oktober 2009

Ett tag sen nu. Drar snabbt vad som pågått:

Fre: Helt okej dag i skolan. Vi fick en varsin docka som man fick öva folieslingor på! Jag & Anna var ett team 6 det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Man fick in snitsen efter ett tag =)

På kvällen åkte jag hem till Maria! Vi skulle beställa hem pizza, men det skulle ta 1tim o 30 min om man beställde hem, så vi gav oss ut på cykeln (jag skjutsade & höll på att dö) i spöregnet för att köpa pizza direkt där. Det tog bara 20 min!
Vi hade laddat upp med massa godis, cola, chips & dipp som vi svullade i oss framför idol!

Lör: Blev erbjuden att följamed på "vin-kväll" med Maria, Anna, Malin & några fler, men hade ingen lust.. Klippte i alla fall Maria så att vi ska slippa göra det på måndag när hon kommer till min praktik för att färga. 
Isaks pappa var borta så vi åkte & handlade värsta maten. haha. Förrätt, vamrätt & efterrätt! ;) Sen låg vi & myste framför "Kung Fu Panda"

Sön: Ja, idag har jag bara varit hemma med min man & sen åkte jag & jobbade. 17-22! Nu ska jag strax hoppa i säng.

Imorgon är det dags för praktik & jag ska som sagt färga Maria :) Göra lite slingor också, har värsta idén, hehe. Ser fram emot det!
 Godnatt!

Dumma jag

Jag har tappat bort mina nycklar. Tror dom ligger inne på toan i frisörhuset. Tur att vi börjar tidigt imorgon så att jag kan skynda mig in & kolla. SEGT! Hatar att tappa bort saker.

Nu ska jag alldeles strax sova, men först ska jag prata med Hanna i telefonen när hon ska gå till kebaben och köpa mat! haha. Läskigt att gå själv så självklart håller jag sällskap 4 mil därifrån :)

Godnatt!


Almost mine



Om en halvtimme ska jag titta på Singing Bee, min favorit Alexander (Schulman) är med!

15 oktober 2009

VA? Såg precis reklamen för "ensam mamma söker" och en av mammorna sa: Jag skulle kunna ta tag & hångla upp han igen. Jag fick världens våttrosa!

Våt-trosa? vem fan säger så? Skaplig äcklig & pinsam mamma! hahah


Idag var det naturkunskapsprov som stod på schemat! Det gick faktiskt över förväntan måste jag säga :) Blir nog ett starkt VG & det är jag nöjd med! :)
Hade liftpass på idrotten. Herrejösses vad svag jag är i armarna. Jag & Anna trodde vi skulle dö! haha. Sen i slutet av lektionen skulle vi ligga & slappna av samtidigt som vi lyssnade på nån jäkla pocahontas-musik. Jag o anna blev 3 år gamla och låg & fnissade.
I slutet av lektionen tog läraren mig åt sidan och sa att jag var jätteduktig, MEN, jag borde inte stå bredvid anna för då "dras jag med" i hennes beteende. "Om inte Anna vill göra något seriöst, så betyder inte det att du också måste strunta i det."

haha. jaa du anna din lilla buse. BETE DIG MÄNNISKA

14 oktober 2009

Kom till skolan tio idag. Kände inte för att rulla permanent eller nått sånt, så istället fick det bli lite naturkunskapsplugg! Kanske inte heller världens roligaste men, det behövdes

Åkte hem med 13:09 bussen och har precis ätit & pluggat lite till. Allt sitter inte riktigt, så ska bara glo igenom skiten lite ikväll när jag kommer hem från jobbet som slutar c.a 22:20.

Ni kan väl åka & handla ikväll för min skull? snälla? det är allt färre folk som kommer & handlar om kvällarna och det är så sjukt jävla segt att bara sitta där i kassan & glo..

Usch, nu är det bara 51 min kvar tills jag börjar :( Hoppas ni får en trevlig kväll i alla fall! HEJ

Minne som en guldfisk

När jag kom hem från skolan skyndade jag mig ner till Kicks & köpte en mascara. Hade fått hem 20% rabatt på valfri mascara & jag behövde en ny. Cyklade hem fort som fan så att jag skulle hinna simma.
Packade mina grejer i en påse.
Gick ner till cykeln. Kom på att jag glömt packa duschtvål. Sprang upp, låste upp dörren, hämtade duschtvål, låste dörren, sprang ner.
Kom på att jag glömt mobilen (viktigt!!!!!). Sprang upp, låste upp dörren, hämtade mobilen, låste dörren (trodde jag), sprang ner.
Nere vid cykeln igen kan jag inte låsa upp den för jag har glömt nycklarna i dörren. ÅH!!!! upp igen. Kan bara påpeka att jag var mycket irriterad här.
SEN kom jag iväg.. skönt.

Simmade i 30 min och sen fick det vara nog. Var tvungen att skynda hem för att plugga. Har naturkunskapsprov på torsdag och jag kan ju inte plugga imorgon för då jobbar jag. Så satt i 3 timmar idag så nu är jag helt slut i huvudet.

Min älskling kom nyss hem så ska lägga mig och mysa lite (sova).

13 oktober 2009

Jaha. Snö på fredag enligt väderrapporten.. ajaj. Låt mig slippa :( Allt tar så mycket längre tid för mig på vintern med tanke på att jag VÄGRAR cykla. Är livrädd för att ramla för jag är så himla värdelös på att cykla! haha. Även om jag försöker mig på att cykla så går det saktare än om jag skulle gå så. Problem solved!


Gula blixten

Mamma kom hm & var huur nöjd som helst! Hon & pappa var äntligen iväg och köpte en bil åt henne. En liten Seat ibiza. haha. 10 år gammal, 15 000, och gul. GUL!!!!!! Förstår ni att detta är bilen dom har köpt till mig (och mamma nu innan jag tar körkort) som jag ska ha sen när jag kör omkring?!

en gul?

en gul.

Det roligaste är att förre ägaren har kvar klistermärke längst ner på bakrutan. Klistermärket sträcker sig längs med hela rutan & det står något i stil med "Årets rallyförare 96, 97, 98"
haha

Jag testade bilen på en gång och kan väl säga att för första gången på MYCKET länge fick jag kärringstopp! Vilken idiotbil. Kopplingen typ hakade upp sig när man skulle starta. Helt mongo. Man var tvungen att nästan släppa upp den helt innan bilen fick dragningsläge.. Van vid våran Volvo som börjar murra när kopplingen bara är halvvägs uppe. MEN! Mamma fick också kärringstopp innan hon kom iväg! moahah. Då hånflinade jag lite i alla fall.

Alla bilar är olika antar jag. Bra att testa någon annan kanske. Vi körde lite runt kvarteret bara & det gick jättebra. Men.. det ä bara en sak..

en gul?



TV-kväll

Om 3 min börjar "Sveriges fulaste hem" på tv3. Ska titta på det & skratta lite åt Simon & Thomas.. Sen blir det ju "Svenska Hollywoodfruar" som jag tänkt irritera mig lite på, speciellt stolpskottet Anka

Var hem till Isaks mamma idag och hämtade jackan. ÄNTLIGEN ÄR DEN MIN, BARA MIN. MOAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAUHAUHAUAHUAHAHUAHAUHAUHUAHUAHAUHUAHUAUAHAUHUAH


12 oktober 2009

USCH vad trött jag är!! Kan bero på att jag gick & la mig sent igår. Kollade på någon film som slutade runt halv två (fråga mig inte varför. Dålig var den också)

Hade praktik idag. Sandra från Åkrahallen kom och klippte sig halv elva och sen klockan fyra så kom Ante igen! =) Denna gången ville han inte klippa sig, men vi färgade hans utväxt. Eller ja, vi satt epå hätta & drog slingor i hela håret som vi sen blonderade. Blev skitsnyggt efter vi la på en "pastell-färg" som hette 10/81. Aldrig hört talas om men när man la på färgen på slingorna färgades dom på en gång. Räckte med att ha på det i någon minut bara, skitbra :) Billgit för han blev det också, bara 100 kr! Hoppas du blev nöjd själv!

Fick sms av Maria som frågade om jag ville färga hennes hår nästa måndag! :D Känns kul med tanke på att jag inte färgat någon "kund" utan bara hon som jobbar där EN gång. Så det är väl på tiden att jag får min första färgkund ;) Tror vi ska göra lite nougatbrun med beiga slingor, det var i alla fall vad hon tänkt sig. Så vi får se hur det blir med det.

Top Model

Har inte alls hängt med i Top Model 12. Brukade sitta bänkad framför det förut. Men nu? nej, vet inte riktigt vad som hände där.. Kan kanske bero på att jag har jobbat varannan söndag & därmed missat varannat avsnitt.

Idag fick jag sms av Madde som ville ha sällskap! Hon var sugen på att titta på damernas innebandymatch. Självklart följde jag med, hade inget bättre för mig ;)
Blev lika uppslukad av matchen som vanligt.. Sitter där & skriker & svär.. haha. Blir så jävla irriterad när dom förlorar. Idag blev det dock oavgjort, 4-4

Har en livlig diskussion nu med Lukas Wahlström som INTE verkar fatta att Madde är gravid för första gången. Han är helt övertygad om att hon har ett barn sen tidigare.. Något han är mycket upprörs över eftersom att du, Madde, är hans "dröm-milf" så nu vet du det! haha. Ska återgå till diskussionen nu.






11 oktober 2009

Godmorgon! Har nyss stigit upp och ska strax käka frukost. Sen bär det av hemåt för jag måste byta kläder innan jag & Madde ska på innebandy. Man kan ju inte se ut HUR som helst! nejnej, det Går INTE för sig..

det var ett skämt

Jaha nehe. Om ni någon gång funderar på vilken film ni ska hyra så kan jag tipsa om "Role Models". Handlar i kort om två killar som klantar sig och nästan åker in i fängelset. Istället blir dom som två mentorer åt ett varsitt barn som dom måste tillbringa x antal timmar med. Barnen är.. ja.. lite egna. haha. Den ena är en liten neger med ovanligt hårt språk för sin ålder, och hans beteende är lite över gränsen. Den andra är världens nörd som är med i ett sån här låtstasvärld där man är olika länder och träffas ibland och "låtsats-krigar" haha. Kommer inte på vad det heter.
Det är en rolig film i alla fall med roliga skådisar :)

10 oktober 2009

Vaknade halv elva imorse när Isaks mamma ringde. Hon hade goda nyheter angående min jacka! Dom hade fixat den till naturkompaniet i Västerås, så hon ska gå in & köpa den (30% rabatt) åt mig så betalar jag henne sen. ÄNTLIGEN!!! Vill bara få hem godbiten nu!

Kom nästan nyss hem från Isak. Jag hade lovat min moster att vi skulle gå ut med hundarna. Återigen bevisade jag & Isak för oss själva vilka INTE-hundmänniskor vi är.. haha. Jag visste i alla fall att man brukar knyta bajspåsen på handtaget till kopplet. Isak knöt de på själva linan. Jävla pucko! hahah


Blir nog några avsnitt av The Hills nu :)

Idol

Lite drygt att det var hela två timmar. Missade vilka som gick vidare också.. jävla skit. Blir alltid så när jag kolalr på Idol. Får världens lust att lyssna på musik, så då gör jag det & tiden flyger förbi också har man missat utslagningen. Jaja. Ni kanske kan informera mig, annars får jag väl gå in på tv4 helt enkelt!

Tänkte bara säga att jag tycker Erik borde SKÄRPA SIG NU!!!! Skitbra men vad fan var det för låt? Hur tråkig som helst. Nej, bäst idag var helt klart Tove & Calle! Framförallt Calle.
Karolina och Rabih kan krypa upp tillbaka i deras rövhål som dom kom ifrån. Helt värdelösa. Camilla också, för hon är så jävla dryg.

Godnatt!

9 oktober 2009

Veckorna bara flyger förbi känns det som! Visserligen är det väl skönt, men det tar mig allt närmare vårat Naturkunskapsprov! Fan, vi har ju aldrig prov så känns helt fel när det kommer ett. Kommer inte ihåg hur man pluggar, haha.

Satt nyss & läste bloggar & Isak satt bredvid och verkade vara jätteintresserad av att också läsa. Verkade lite konstigt tycke jag eftersom att han nyss satt & klagade på att jag alltid skulle läsa bloggar så att han inte fick datorn. Men helt plötsligt så började han rycka i handen, och då märkte jag att han somnat! haha.

Så intresserad var han!

Ska glo lite på Family guy nu. Ha en bra kväll :)

.

Jag älskar Spotify. Vet nog inte vad jag skulle ta mig till utan det.

Hel igen

Kom hem halv nio från Heby! Är hel igen nu när jag fått mina naglar fixade. haha. Behövde bara betala 400 =) (Hör ni det, LINDAS BEAUTY CENTER?!!?!?)

Lika fint som vanligt :)

Ska nog strax hoppa ner i sängen, måste gå upp tidigt imorgon för att åka med 7-tåget :/ Men jag vill inte sova ensam & Isak svarar inte .. Tror han har träning :(

Vi hörs väl nått imorrn! ciaooo

8 oktober 2009

blähubläha. Känner så när jag tänker på fönvågor som jag ägnade mig åt imorse. Men det gick hyffsat bra. Godkänt i alla fall. Lite träning så sitter det nog igen som det gjorde innan sommarlovet.

Ska stra åka ut till Heby för att fixa mina naglar! Jag ska köra, of coure liksom baa
KOmmer säkert gå skitbra, men kan tänka mig att jag kommer få smått panik av våran GPS. Kunde dom inte ha valt & prata in alla kommandon med en mer positiv tant & ton?!

Bjuder hä på en riktigt gammal goding!

Börjar dock bli lite uttjatad här med tanke på att en viss lillebror JACOB klinkar denna på gitarr 24/7..

7 oktober 2009

Har precis gått upp! Kunde inte sova längre, kroppen har väl ställer ju om sig & är van att gå upp tidigt.

Har dragit på mig mjukisar & tänkte strax ge mig ut och gå. Orkar inte simma idag. Tänkte gå en timme i alla fall. Sen när jag kommer hem ska jag duscha och efter det tror jag nog att jag ska slänga mig framför datorn & glo på The Hills.
Har missat dom nya avsnitten från säsong 5 på teven, så jag får kolla på datorn. Ganska drygt för det är ingen text & då måste man koncentrera sig för att höra, haha, drygt! Hade varit bättre om det åtminstonde skulle varit engelsk text men, varför skulle det vara det? jaaja

Det går inte för sig att slappa hela dagen! Vid fyra är det ju jobb som kallar. JUSTE!!! Ni vet det där söndagsjobbet jag har som jag alltid tycker är så stressigt & jobbigt? Avdelningschefen för frukten, Erika, ringde mig i måndags och sa at schemorna skulle ändras och att det passet inte skulle finnas kvar. Så v.42 är den sista veckan jag behöver fylla upp dom där satans äpplerna & bananerna. SÅ. JÄVLA. SKÖNT. Enda nackdelen med detta är at jag kommer jobba 2 kvällar mindre i månaden & därför få mindre pengar... men jag får skriva upp mig på "kan-jobba"-listan så kanske dom ringer in mig lite då&då.

Trötter..

Jag som hade tänkt vara uppe jättelänge idag, men är helt slut :( haha. jäkla skit också.

Ska nog sätta mig i soffan bredvid min älskling och mysa, (skitmysigt när han spela Farmville, TÖNT!! hahah)

Vi testade bäverfittor inne på H&M för någon dag sen. Mycket fint

6 oktober 2009

Min inpackning igår gjorde fan susen, och den håller i sig, eller ja den håller håret mjukt & lättkammat :) Var nyss & simmade t.ex och doppade huvudet under vattnet. När jag duschade drog jag bara igenom håret med duschtvål men det gick ändå bra att borsta ut! :) Det brukade knappt gå innan jag blonderade..

Som sagt. Var & simmade nyss. Simmade 45 längder (30 min) och sen satte jag mig i bastun och åt två mandariner, precis som när man var liten ;) Bara varma chipsen efteråt som fattades!

Ska till farmor och farfar och käka nu. Alltid gott & trevligt.
När jag kommer hem kan jag vara uppe huuuuuuuuuuur länge jag vill för jag är ledig imorgon! :D
nej ska åka nu. hejsvejs

Hallå i skogen

Praktiken idag blev inte så tråkig, och vet ni? Era böner till Gud igår hjälpte!! Det var två frisörer som jobbade (eller ja, ena var ju lärling) och både hade märkligt nog hål samtidigt i typ 3 timmar = RÄDDA IDAS HÅR

Vi vävde folieslingor med 1,9 % blondering (inte så stark alltså) i hela håret, men varannan slinga sparde vi. Sen la vi på colour fresh i någon varm ton för att ta bort det askiga & mossiga på det håret som inte var i folie. Resultatet? Jättebra. Hamnade ungefär där jag vill från början.

Nackdelen med detta är att mitt hår blev rätt så slitet av all blondering.. Men nu sitter jag här med en plaspåse på huvudet och inpackning i håret! Har suttit med det i 20 min och tror det blir ett tag till. Skadar ju inte så :)

Jag käkade lunch med min gamle gode vän Andreas & sen så klippte jag honom :) Bev skitbra, hopaps du är nöjd "min sambo!" hahah

Kolla förresten vad jag fick från salongen. En jäkla massa toningar i olika färger som dom vill bli av med! Tackar man inte nej till!



Naglar

På torsdag ska jag fylla på mina naglar! ÄNTLIGEN. Camilla (som mn "nagelfixare" heter) har ju flyttat till Heby.. Men det skiter jag fullständigt i. Jag övningsköt ut dit & sen får pappa hämta mig. Hellre det än att gå till Lindas beauty center & betala 700 kr. 700!!!!!!!!! jävla stolpskott. Det är ändå bara påfyllning.
Skitkul när jag pratade med hon nageltjejen på Lindas. Hon var skittrevlig först & fösökte fjäska till sig mig dit. Men jag sa som det var, att "jag tycker det är för dyrt att betala 700 kr för bara en påfyllning, så jag tänker inte boka någon tid hos er"
JÄVLAR i min låda va sur hon blev!! hahaha. Det enda hon sa var "jaa.. men.. man måste ju fila ganska mycket & hålla på.." HAHA jävla tönt. Glöm det.

Så inte så svårt val, 300 kr eller 700 kr? Mot Heby it is!



5 oktober 2009

Var nyss hos tandläkaren, och inte vilken tandläkare som helst. Utan Marilyns mamma :D haha. Hade inte alls fattat att det var hon när jag hörde namnet, kopplade inte, men sen så :)
Hon berömde mig i alla fall massor & sa att hon önskade att alla hennes kunder hade mina tänder, på så sätt skulle hon aldrig behöva stressa :) Alltså var dom bra! haha. Som vanligt hade jag lite tandsten längst fram, så hon var tvungen att ta den där äckliga skrapan!!!!! Ser yt som en jävla fiskkrok! UUÄHH får rysningar bara jag tänker på när dom skrapar med den mot tänderna!!! Hon såg t.o.m på mig att jag tyckte det var obehagligt! haha. Kanske för att jag låg & skaka (rös) hela tiden ;)

Ska alldeles strax hoppa upp på cykeln igen & bege mig till praktiken. Får se vad osm händer idag. Andreas skulle komma förbi i alla fall :) Men tror bara han skulle boka tid.. men ändå! Får ju se ett vänligt ansikte!

4 oktober 2009

Tack tack tack Frida för att du slet dig från kassan & kom ner till mejeriet för att hjälpa mig :) Uppskattades!

Tandläkaren imorgon klockan nio. Tror det kommer gå fin fint! Det var väldigt längesedan jag var där, knappt så att jag kommer ihåg.. :s Så det var väl på tiden nu!

Kan inte alla bara be en liten bön innan ni somnar så sött i era sängar? snälla.. ner på knä nu..
Käre Gud i himmelen. Gör så att salongen NIKITA har få kunder imorgon så att dom istället kan hjälpa Ida med hennes hårfärg. Du vet, göra det ljusare Gud? Amen

Tack! Fan va schysst alla, verkligen. I owe you one!

Men jag har bara, regn hos mig

FAN för regn. Måste strax cykla hem från Isak så att jag hinner slänga i mig lite mat innan jag cyklar (igen i regnet) till ICA.
Hade hoppats på att få skjuts, eller kanske övningsköra, dit jag ska idag.. Meeeen som vanligt har Jacob match någonstans så jag får glatt ut & dränka mig.


undrar hur många procent lucky jag är idag. Gissar på c.a 5.


4 oktober 2009

Ska skynda mig att skriva för jag vill titta på family guy som står på i bakgrunden!

Dags för jobb idag som jag pratade om igår. Börjar klockan fem, så ska strax duscha. Slängde i mig två hårdkokta ägg (mycket viktigt, löskokta är vidrigt. Kräks bara av tanken) nyss så att jag ska vara mätt länge!

Imorgon har jag praktik som vanligt. Har ingen kund än så länge.. tråkigt :/ Segt & bara sitta & glo när dom andra klipper. Man känner sig bara ivägen..

Nej jag kan inte koncentrera mig. Snackar bara skit. Måste glo på Family Guy! HEJPA

Film

Hade tänkr glo lite på film senare ikväll. Den går på fyran och heter "Failur to launch", eller på svenska "Hemma bäst". Någon som sett den & vet om den är sevärd? Känns lite som en skitfilm, men kanske är lagom att titta på när man är svintrött & inte riktigt orkar koncentrera sig..



Imorgon är det söndag & jämn vecka. Detta betyder JOBB för mig. 17-22. Känns sådär som alltid. Känns faktiskt ännu sämre nu med tanke på att dom har byggt om hela frukt&grönt-avdelning. Alla grönsaker/frukter har fått mindre plats, vilket betyder att det kommer ta slut fortare och det i sin tur resulterar i att jag måste fylla upp mer & oftare & därmed få det ännu mer stressigt än vad jag redan ha. KUL!

Brunhårig igen

Jaaa.. som ni kunde läsa i tidigare inlägg idag, så berättade jag att jag åter igen gått & blivit brunhårig..
Här är en mycket vacker bild:

Inte alls så illa, bara inte det jag ville ha.

Nu ska vi strax käka tacopaj, Isaks favorit. Han är helt lyrisk här hemma, har inte ätit något på hela dagen för att spara sig! haha.

Försöka går ju

Tove.. försöka gå ju, men ingen kommer NÅGONSIN att kunna slå Salas egna lilla Sebastian.


3 oktober 2009

Bara jag som inte har fått studiebidraget? :s

ÅÅÅÅÅHHHHHHHHH vad sur jag blir!! Mest på mig själv för att jag lyckas "sätta" mig in så jävla hårt i Idol varenda år. Just nu är jag sur på Camilla. Varför? jo.. När hon gjorde sin audition sa dom åt henne att hon var så himla svensk & mycket schlager. När hon gick vidare till kvalen sa dom att hon var för mycket schlager.. Jaha okej, men vad gör hon då med sitt första framträdande i kvalet? Inleder jättefint till Celine Dions låt "my heart will go on" MEEEENNNNNN mitt i så drar hon på världens schlagerdänga & förstör låten & framträdandet totalt. Smart tjej? Hörde du inte när dom sa att du var för mycket schlager?

Fattar inte vad juryn tänkte när dom valde henne som sitt "wildcard". menmen, det gjorde dom i alla fall och vad gör hon? Joo. Börjar lite fint med Hallelujah (skitbra låt) MEN pajar även den låten när hon gör om den till en liten schlagerdänga.

Idioter det finns. FAN. Tråkigt att Jon åkte ut, men ärligt talat så har han varit helt värdelös sen sin första audition. Men hade ändå hellre sett han i fredagsfinalerna än BAJSCAMILLA
Sånt här kan jag störa mig på i veckor!!

2 oktober 2009

JÄVLA SKT! Vi hade eget hår idag & min plan var att bli liiiite mörkare. JAG ÄR MÖRKBRUN I HELA HUVUDET!!!!!! Inte alls en ful färg men verkligen inte det jag ville ha. Nu kommer det ta skitlång tid innan jag blir ljus igen :( Hur värdelösa lärare kan man ha? Ingen jävla koll på färgerna & ända ska dom ha jobbat där i  40 år!!!!

Ett plus i dag- SJ höll sin tidplan. Slapp stå & frysa. Termomtern visade -0 när jag cyklade.. Dunjackan åkte på kan jag lova!

Det var nå mer jag skulle säga men jag kommer inte på det nu. Kanske återkommer! Hejsvejs


Min cykel imorse. Dags att införskaffa sadelskydd?


jävla nolla

hahahahha. undrar vad Jihde egentligen tänkter när Camilla kastar sig runt hans hals & pussar honom.

SJ

Hoppas på lite bättre ordning imorgon när det gäller gamla hederliga SJ! (PUSS PUSS VAD JAG TYCKER OM ER!!)
30 min sent imorse, inte kul.. Hoppas det kommer & går som det ska för jag tänker inte stå & frysa klockan sju imorgon bitti! Är fan vinter ute snart. Imorse klockan halv nio var det 1 plusgrad ute. 1 PLUSGRAD. Höll på å dö. Tänk då klockan kvart i sju när jag sitter på cykeln. Jävla ispinne

Läxa nu

1 oktober 2009

SNART JULAFTON!

Sitter & kollar på "inlåst på fyran. Intressant att titta på. Särskilt med föräldrarna som förundras ganska mycket ändå (okej, inte min soc-mamma). Språket ungdomarna använder & sättet dom beter sig på är vardagsmat för oss andra. Låter som jag är en gammal vis tant nu, men det är ju faktiskt sant.

Jag har varit så duktig idag! Först så hade vi idrott som sista lektion i skolan. Vi hade coopertest (springa 2km under 13 min). Jag & Anna tog det lugnt & joggade/gick dom fem varven runt Arosvallen och kom i mål på c.a 12.48 ;) Så vi klarade oss! Huvudsaken!
Var skönt att inte springa som en dåre som jag gjorde förut, när jag fick 9:52.. Läraren tar ändå den bästa tiden man fått så det kändes lite skitsamma idag!

Satte mig på bussen hem klockan tre. Klockan fyra åkte jag & Madde till badhuset & simmade i en halvtimme. Fram & tillbaka, fraam och tillbaaka - enformigt, men nyttigt! Har ju köpt ett jäkla säsongskort på badhuset så det är väl lika bra att jag använder det! :)

Nu ska jag kolla klart på "inlåst" och sen har jag lite läxa att göra. Frågor om hår & färg jag måste göra tills imorgon.


RSS 2.0