Nykär

Sa jag inte att jag hejade på Erik eller?! Visste ju att han är BÄST!!!!!!!! Helt galet bra var han idag (som alltid) & jag känner mig kär på nytt.. haha. SYND att han komer få en jävla Idol-stämpel på sig.. Hoppas han lyckas skaka av sig den!

Ska sova nu. Imorgon är det coopertest i skolan, men jag funderar på att bara jogga runt itället för att satsa som en idiot, vilket jag gjorde förra gången. Sprang 2 km på 9,45. Vi ska springa imorgon & hon tar bästa tiden. Är ju jättenöjd med förra så kan lika gärna strosa runt den där banan i fem varv



30 september 2009

tjaaaaaaaaaaaaaaabba. Ska släng ai mig lite fläskkotletter & potatisgratäng strax! Behöver fyll aupp förrådet i magen innan det bär av mot ICA. Ska jobba 16-22:20 i kassan, blä :(

Hade bara en lektion i skolan idag. Rullade lite permanent som gick sådär, men hann ganska långt i alla fall! Det tar sig med andra ord! Hann nästan klart på en timme, men man ska ju klara av det på 45 min (gesällen) usch.. stressad bara jag tänker på det


(från min förra praktikplats när jag gick i ettan)

Jah Gringo


Music & Lyrics

Har säkert lagt upp den förut, men man kan inte få nog av den. Särskilt inte texten

Let me tell you bout hard work
Minimum wage with a baby on the way
Let me tell you bout hard work
Rebuilding your house after the bombs took them away
Let me tell you bout hard work
Building a bed out of a cardboard box
Let me tell you bout hard work
Hard work
Hard work


jaha

Då sitter man här återigen & röstar på gösarna i Idol. Clara & Mariette har jag röstat på hitills. Får se om näste man (kvinna) är värd en röst!

Det var i alla fall rätt personer som gick vidare igår! Den jag hejar på i stort är Erik, så jävla grym!
Nu börjar det!


29 september 2009

Ligger & tittar på Unga mödrar på femman. Eller, jag knäppte bara över snabbt & fastnade för det såg ut som att en tjej låg & födde. Någonting kom ut, och när barnmorskan höll upp det för mamman var det bara en stor slemklump/ballong som det droppade massa blod om. Hade förväntat mig en bebis! Antar att det var moderkakan.. Inte så sugen på att kolla mer

Missade 2 lektioner idag p.g.a att jag hade gömt mina saxar på praktiken. Var tvungen att hämta dom för vi skulle klippa i skolan. Tog tio-bussen & kom dit lagom till lunchen :)
Vid ett var två representanter från Svenska Moderådet där & pratade om gamla & kommande trender. HELT VÄRDELÖST!!!! Det enda som var kul var när deras data strulade & stängde ner alla program.. hände typ 5 gånger! moahaha

Ska tvätta kläder nu & sen slänga mig framför Idol! men först, MAT


mmmmmmmmmmmmmmm mat!!



Hundar

Var hem till Isaks moster & kollade på massa hundvalpar! Fy satan va söta dom var!!! Ville bara stoppa en innanför tröjan & bära med mig hem..
  
  
  
  


Kräftis med me myself & i

Körde en minikräftskiva med mig själv idag! Jag & Pappa köpte 8 paket i fredags på Ica Maxi. Kostade 20 kr/paketet. Turkiska jumbo. SKITGODA & för en gång skull var dom faktisk"jumbo" som paketet lovade. Kolla in klorna


28 september 2009

SÅ jäkla seg dag!! Visst, roligare att vara på praktiken än i skolan, men inte så himla kul när man inte får ha några kunder! Det var bara lärlingen där idag, och då säger dom andra frisörerna att jag inte får ha någon kund för att inte lärlingen är klar med utbildningen och därför inte får visa mig hur man klipper.. Surt, hon är lika bra som dom så känns så onödigt..

Skulle ha färgat mitt hår idag (fixat utväxten & gjort något mörkare) om Louice hade haft någon tid över.. Kommer dit & ser på schemat att hon har fullt upp hela dagen. Var ett litet hål på en timme, men vi vågade inte chansa om vi inte skulle hinna innan hennes kund kom. Vet ni? Hennes kund kom aldrig.. Vi kunde alltså ha färgat! Men näe.. nu var det bara 1 timme kvar igen så det sket sig.
DOCK vände vinden, och Louice trodde attt hin kunde hinna med mig efter sin kund som skulle vara klar 17:50. Louice skulle inte därifrån förrän kvart i åtta.. Jaha, så jag satt där & väntade. När hon sköljde ur sin sista kunds hår så var det helt knallrött & det skulle det inte vara. Dom blev tvugna att göra om det.

Jag fick gå hem med huvudet nere vid fötterna. Depimerad. Höjdpunkten på dan sket ner sig totalt.

Kräftor

Söndagen blev inte så värdelös som jag räknat med. Den började nämligen med 2 paket kräftor! Kanske världens godaste mat. Absolut inte mättande, men så jäkla gott!



Valde den bruna färgen på skorna förresten! Det var mycket finare färg i verkligheten än på bilden. Inte alls så där "bräcklig" brun färg :)

nä hörrni. Nu blir det lite mer The Hills! 

27 september 2009

Planerar på en riktigt seg dag.. Finns inget vettigt att göra. The Hills-maraton på mtv kanske?

Isak åker iväg på hockeymatch nu, och när han kommer hem igen ska vi till hasn moster & kolla på hundvalpar :D Inte för att vi ska köpa, men dom är ju så jäkla söta!! Runt 3-4 veckor :))

Ska cykla hemåt nu. höööörs

The Hills s5

ÄTNLIGEN fortsätter The Hills!! SOM jag har väntat. Säsong 5 börjar ikväll på MTV, så då vet ni vart ni har mig.



26 september 2009

Älskar helger! Älskar älskar ÄLSKAR dom! Är fan ständigt trött i skolan, så när helgen kommer får man riktigt sova ut! I fredags var jag alldeles för trött för att gå upp klockan 06:00 & åka med 7:07-tåget. Så jag sov en timme till. Välbehövligt vill jag lova!

Idag har jag varit i Västerås med mamma & Madde. Var inte tänkt att jag skulle köpa nått, men lönen kom i fredags (mamma hade trott fel & sa att jag skulle få den på måndag. Trevlig överraskning då den kommit måste jag säga! =) ) Hittade följande:

 
Vero Moda, 2 pat jeansleggings. Tror dom kostade runt 250 kr styck. Skitbra med dom svarta som jag letat efter!! Ville ha med dragkedja också :) Skitbra att ha till praktiken (bara vita/svarta kläder)

New Yorker, killavdelningen.
 
 Också från New Yorker, men tjejavdelninge. Skön att bara ha hemma som myströja :) Ville inte ens gå in på New Yorker så jag aldrig gör det annars, men mamma ville. Tur det!

Nu till min stora favorit!:

Världens finaste & mysigaste! Finns på killavdelningen på H&M!

Hatar hösten p.g.a vädret, MEN älskar det ändå på nå vis för då får man köpa stora mysiga tröjor.

 
Blev även en ansikspeeling & 4 masker.


Praktik

Kom nyss hem från praktiken! Hade min allra första kund idag som jag inte träffat innan :D framsteg! Ingen som helst aning om hur han såg ut, men det gick jättebra :)
Klippte honom klockan tio, och sen mammas jobbarkompis klockan tre! Tog bort massa hår så att hon fick en page-liknande frisyr.Se hela bilden

















Tror jag ska ut & övningsköra lite nu. hej


21 september 2009

bläääu vad stressigt det blev igår på jobbet! Massa bröd som skulle fyllas upp, och skitmycket mjölk & youghurt som tog slut. Slängde upp massa gurka i panik också. Hoppas dom var nöjda imorse i alla fall..

Vaknade för en halvtimme sen. Ska börja göra iordning mig alldeles strax & sen bär det av till praktiken :)

Mitt rum is completed

Lite bilder på hur det ser ut nu, och jag vet att det är typ världens minsta rum.. Men har försökt göra det bästa av situationen som det heter!


garderoben!!!! duktig jag (isak) har varit och snickrat va? :)
 
 


20 september 2009

Sitter hemma hos min älskling men ska snart dra mig hemåt! Han är nämligen inte här utan på hockeycup (?). Tror det var så :)

Tänkte ta lite bilder på garderoben när jag kommer hem så att jag kan visa er! Blev skitfint =) Storstädade på en gång också när jag var i farten. Så nu behöver jag inte städa på 2-3 månader igen .. haha, fan va äckligt det var.

Lite senare idag vankas det jobb! 17-22. Får ångest när jag bara tänker på det. Så jävla stressigt så det är inte sant. Behöver dock pengarna!! Fattig som en, ja, vad man nu säger. Hoppas jag har fått min lönespec i mitt fack så jag kan glo lite. Borde få ut rätt mycket.. jobbade väl rätt bra i augusti? :s hoppas på det.
Eftersom att den 27 (då jag får min lön) är en söndag borde jag ju få den tidigare! Skönt. Det krisar verkligen och jag känner mig helt handikappad utan pengar :P

På måndag är jag på praktik igen:D Kommer inte ihåg i huvudet vilken/vilka som skulle komma & klippa sig.. Tror det var mammas jobbkompis..

fan vad jag svamlar. Skriver bara massa skit så jag ska slippa cykla hem till mig. ORKAR INTE. jag vill ha bil. hejdå

HJÄLP

svarta eller bruna?
svarta eller bruna svarta eller bruna svarta eller bruna svarta eller bruna svarta eller bruna?

450 kr Skounkten

Ny halsduk

När jag var i Stockholm med mina tjejjor så hittade jag inte bara mina underbara converse, utan även denna sjal! Älskar den!!

19 september 2009

Min garderobsmontering går fint! Ska bara sätta fast dörrarna och sen är det klart. Eller aa, det återstår ju att lasta in alla (jävla) kläder efteråt. Tänkte slänga ut en bild på det när det är klart. Förhoppningsvis har jag en "före"-bild också, så ni kan jämföra lite ;)

Ikväll var det tänkt att jag & Johanna skulle bege oss ut till Salbohed på 18års fest. Malin Hallbrink som fyller :) DESSVÄRRE så går det inga bussar alls idag.. ingen som kan skjutsa heller. Jag gråter verkligen inombords för jag vet att det skulle serveras kräftor hos Malin! Men jag får väl köra en storstädning av rummet istället eller nått.


17 september 2009

Skönt att veckan börjar lida mot helg! Då får jag lite tid att sätta upp min nya garderob (med hjälp av pojkvännen såklart..) :)

Jobbade igår mellan 18:30 - 22:20. Hann inte börja tidigare eftersom att klassen var på studieresa till Asköviken, ett naturreservat i Västerås. SKITTRÅKIGT & SKITKALLT. Kolla på spindlar på marken & fåglar i himlen är INTE mitt kall här i livet måste jag erkänna..

Nu ska jag strax svira om till idrottskläder, orientering står på planeringen. fy fan


Ungefär min & Annas intelligens-nivå i skogen

Äntligen

Äntligen är dom mina!! SOM jag har letat! Omöjligt att hitta i storlek 37. Har bara sett 36 (som jag egentligen har men jag tycker dom blir för trånga) och 37,5 och dom känns ganska mycket för stora!
Nu står det ett par, strl 37, på mitt golv.
JAG ÄR KÄR

14 september 2009

Zombie,
det är just vad jag känner mig som nu.
Kanske kan bero på att jag sov 3 tim inatt?

Var som sagt i Stockholm igår för att kolla på Kändis-Singing Bee med Johanna, Anna, Hanna & Frida. MYCKET trevligt :)
Båten som vi sov på (vandrarhemmet) går inte riktigt att sätta ord på. Efter att ha checkat in hon världens tjockaste bög, gick vi igenom den sunkiga korridoren till vårat rum. Satt ett tag och bara skrattade & undrade vad fan vi gett oss in på!
Men sen skärpte vi oss & korkade upp vinet!


Anna, Johanna, Hanna & Frida
  
  
  

Typ den enda roliga kändisen som var med ;)


ge mig tack


450 kr skokanonen. VARFÖR går det inte att beställa från deras sida?? ...

12 september 2009

hmm.. vad ska jag skriva?
Imorgon - mån ska jag till Stockholm. Vi ska bo på ett vandrarhem (men med eget rum, inget sånt där där man ligger massa i ett rum med massa sängar). Vandrarhemmet är en båt som ligger i hamnen, skitmysigt :)
Huvudsaken till varför vi åker dit, är att Hanna har fått gratisbiljetter till Singing Bee! Kul ska det bli

Idag slog spontan-shoppar-ida till. Åkte till Jysk med mamma & köpte en garderob! Den kostade 3000 och hade förut kostat runt 5000. Mamma lät mig betela den helt själv, men jag visste att pappa skulle erbjuda sig att dela på kostnaden.
Och mycket rätt! Pappa förde över 1500 kr idag :) Thank you!

Garderoben var inte så jättespontan egentligen. Har länge behövt en ny eftersom att jag inte får plats med mina kläder. Såg den här i deras annonsblad, och slog därför till :) Den är i ek, precis som mina andra möbler (sängbord, tv-bänk & hylla)

11 september 2009

Har en MASSA bilder från praktiken som jag tänkte lägga upp inom en snar framtid. Men först måste jag beklaga mig lite..

Kändisdjungeln:
Fy fan.. fy fan, fy fan, fy fan vilket skit. Ser exakt ut som Big Brother, fast i djungeln. En mix av BigBrother och Fear Factor typ. Sen så har vi kändisarna.. "Kändisarna". Snacka om B-kändisar, om ens det..
Tilde de Paula står och skriker som en stucken gris. Låter som hon pratar med ett femårigt barn. "DU HAR FEM STJÄRNOR NU. BRA, BRA, JÄTTEBRA. DU HAR SEEEX STJÄRNOR NU. DU ÄR SÅÅ DUKTIG"

ut & cykla nu i hösten. När jag åkte hem från praktiken hade faktiskt björkarna tappat de flesta bladen. Dom låg under och färgade gräsmattan brun. MYCKET SORGLIGT

H&M

Slutade en timme tidigare på praktiken idag, så jag hann in en sväng på H&M. Inte köpt något på länge känns det som nu ;)
Hittade i alla fall en sak som jag hade med på min lilla önskelista jag skrev förut. En kort skinnjacka! Allra mest just nu vill jag ha ett par ganska långa (inte ända upp till knäna) stövlar med extremt låg klack och bruna. Inte så mörka, men inte för ljusa.. Har en bild i huvudet men kan tyvärr inte förklara. Huvudsaken är att det inte är någon stor klack. Varning för att det kan se ut som ridstövlar.

H&M 399:- Men det var 20% rabatt på den dyraste varan (om man köpte minst två saker), så alltså kostade den
319 :-

Halsduk 149:- H&M
Svart lång stickad kofta 199:- H&M


8 september 2009

hejhopp!
Tänkte egentligen inte skriva så mycket. Bara visa lite bilder från min klippning idag på praktiken :)
Här är Eva som jag klippte idag:
  

Och här är några bilder från igår kväll när jag klippte Marias bror :) Deras pappa fick värsta snilleblixten och gav mig en pannlampa! Var faktiskt skitpraktiskt.
  

Om 20 min börjar "Fucking Åmål" på tv1000 Nordic! Glo lite på den tänkte jag.

8 september 2009

Jag gick inte & la mig igår fast jag var "helt slut". Cyklade hem till Isak istället.
Först kollade vi på något program om snoppar med hans pappa & Annika, MYCKET intressant.
nej, fast ganska äckligt. Man fick ju liksom se allt :s Det är en jädra ful sak ni har där mellan benen hörrni! haha

Ska börja göra mig iordning snart, sen bär det av emot praktiken & min första "riktiga" kund! :D Skitnervös. Inte precis den lättaste frillan att klippa. Kort damfrisyr.. får se hur det slutar :P

Försöker pigga upp mig med den här:


Dessvärre är den så jääävla utjatad hemma (och här, hos isak). Men än så länge funkar den!

Ha en bra dag allihop!

7 september 2009

Första dagen på praktiken avklarad! Fick inte ha några kunder idag eftersom att det bara var en lärling i salongen. Dom andra två var borta någonstans .. Det gick bra ändå! Fick färga håret på Louise (lärlingen) och det blev jättefint :)

Efter praktiken kom Maria och mötte mig. Vi åkte direkt hem till hennes mamma & pappa. Vi käkade där & sen så var det dags att klippa hennes bror Emil. Jag personligen tyckte det blev jättebra, och det verkade som om han tyckte det också! Hade velat ta liiite mer, men är fortfarande lite försiktig nu i början.

Imorgon så har min mosters sambos syster Eva bokat in tid hos mig vid tre :) Har inget annat planerat, så om det är någon som vill snygga till sig lite för en billig slant (gratis faktiskt) så är det bara att komma.

Nu ska jag ringa min älskling som jag inte pratat med på hela dagen, och sen glo på tv!

6 september 2009

Är det bara för mig som blogg.se krånglar? När jag loggar in så ser man bara det senaste inlägget man skrev på första-sidan :s Inget annat. Går man in i arkiven finns dom där men, jaa, inte på startsidan eller vad man ska säga

I alla fall, inte det jag tänkte gnälla på!
Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Jobbade 17-22 på frukten/brödet/mejeriet. Lika stressigt & drygt som vanligt, men känns som jag kom ihåg allt & lämnade det snyggt.

Imorgon börjar min praktik! :D Hela veckan är jag på Nikita! Skönt att slippa skolan ett tag. MENMENMEN jag måste till skolan imorgon ÄNDÅ, för jag är så jävla dum i huvudet så jag glömde saxarna & allt i skolan i fredags. Åker dit med 15:10 och sen hem med pappa klockan fyra. Hinner vara med när salongen stänger då, blir säkert bra.

Ska ta tag i att tvätta lite kläder nu innan jag ska sova. Men först måste jag kolla klart på "Överlevarna" som pappa spelat in. Om någon har missat det så är de en serie som nyss börjat och passande nog handlar om att en stor influensa-apandemi utrotar hela jorden utom några få människor. hahah. passande att visa en sån serie nu ;)



5 september 2009

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Det finns inte en CHANS att man kan uppskatta Håkan & hans låtar på riktigt om man inte stått i publiken & sjungit sig hes till varenda låt & varenda ton av hans musik. Det finns liksom inte på världskartan att man känner samma passion för musiken om man inte fått träningsvärk p.g.a allt hoppande & dansande. Tack (igen) för oförglömlig kväll!


Kom fram till Gröna Lund. Kön var flera mil så vi valde att ta en kölapp & fixa biljetten där i stället. När vi kom dit var det nummer 106, vi fick nummer 429.. Det tog faktiskt inte så lång tid som vi trodde, c.a 30-40 min, så det var rätt skönt ändå
  
  
JAAAA min mobilkamera är VÄRDELÖS.

Bussen därifrån var lika full som den på vägen dit. Har aldrig varit med om nå liknande. Man stod likosm & kramade människor man aldrig träffat förut. Kan ju säga att du prickade in ett bra tillfälle att ringa på Andreas!:P
Rätt som det var så slocknade bussen.. Sekunden efter sa chauffören åt oss alla att hoppa av. De flesta på bussen var vana tunnelbaneåkare, men jag & Matilda? tveksamt.
Vi listade ut att vi skulle åka mot Norsborg, så vi hoppade på en spårvagn & kom faktiskt fram till stationen! Lite stolta var vi måste jag erkänna

Tåget hem var lika smockfullt det. Vi fick sitta i gången mellan vagnarna, precis utanför dörrarna. Gjorde inte så mycket, vi fick ju sitta i gången mellan första klass! haha. Nej men huvudsaken var väl att vi fick sitta ner

Bytte till buss i Uppsala. Man fick sig en skön sovstund på vägen hem. vaknade till en gång av att chauffören skrek något, stängde av motorn & gick ut. "Vad fan är det här nu då? Blir vi utslängda igen så sover jag fan på trottoaren" tänkte jag, men han skulle bara röka (?) haha

Var hemma halv två hos Isak, sov till 13:10. Somnade om 14-17. Nu sitter jag här & försöker få en massage av pojken, något som verkar vara helt omöjligt. Har så jävla ont i hela kroppen så det är inte sant. Träningsvärk i vaderna och skitont i ena axeln. Blåmärken på benen efter våldsamma puckon.

nejmen om man skulle ta & klä på sig kanske!

3 september 2009

Nu är det bokat & klart, och med det menar jag biljetterna till Stockholm imorgon!
Drygt att man ska gå i skolan innan. Kommer inte precis kunna koncentrera mig, kommer bara längta därifrån!

Har eget hår imorgon :) Jag ska inte göra något på mig själv, men kanske hjälper Hanna att färga sitt svall, och sen ska jag nog klippa Anna.

Nu måste jag ner i tvättstugan & slänga in mina chinos så att jag kan ha dom imorgon. Fick någon fläck på dom idag efter labben på naturkunskapen. Hoppas det går bort, ingen aning om vad det kan va för jäkla medel :s


2 september 2009

Mascaran plus tröttheten gör att det kliar som fan i mina ögon. Vill bara gå & tvätta bort det och sova.
Men känner mig tvingad att skriva lite eftersom att beskökssiffran stiger.

Igår jobbade jag till stängning i kassa, idag likaså. Lite segt, men behöver verkligen pengarna!
På min önskelista just nu finns:
* Jacka
* Skor
* Svarta jeansleggings (till praktiken, klädkoden svart/vit ni vet)
* Kort skinnjacka (fast vet inte, det blir ju kallt ute nu :s)
* Fixa naglarna (bokat tid!)
* Håkan på Gröna Lund

Fick med mig en gammal goding, Matilda Isberg, till huvudstaden på fredag! Håkan ska ses, sjungas & dansas till. Helt underbart, längtar hur mycket som helst!


Sängen nu! Upp redan vid åtta FAST att jag inte börjar förrän halv elva. Nackdelen med att pendla..
Just det, imorgon får vi träffa en tjej som ska börja i vår klass! Kul med lite förändring :)


1 september 2009

Usch, nästan lite ångest över att skriva "September" i rubriken.. Verkligen höst.

SKITDRYG dag i skolan. Men vi gjorde nödvändiga saker dock! Hade terminologi, d.v.s gick igenom alla olika klippformer m.m. Minnet behövdes fräschas upp kan jag lova.

Skitsugen på att gå ut på praktik nu & ta hand om massa kunder! Bara att höra av er om ni vill komma! Klippning är helt gratis och en färg, t.ex bottenfärg bara går på c.a 100 kr. Så det svider inte så mycket i plånboken med andra ord. Men som sagt, hör av er. Behöver så många som möjligt :)

Sitter & glor på Dodgeball nu med Isak. Rolig film det där. Tyvärr ser inte Isak mycket av den för han håller på med såna här "öronljus". Typ som långa sugrör man sticker ner i örat, tänder på & låter brinna ner. Rensar ut en massa skit.
Ska hjälpa han nu innan han bränner upp hela örat!

Update! HAHAHA han somnade till när han låg & höll i röret! Han tappade hela skiten och sen när han skulle ta upp den tog han tag i lågan med fingrarna och brände sig! Tyckte det var lite kul ;)




RSS 2.0