28.02.10

Fick sms imorse av mamma och hon skrev följande;
Ett litet tips bara, stanna hemma hos Isak för lillebror kräktes inatt.

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Kommer inte kunna gå hem på en vecka. Hatar min äckelfobi. Fy fan!!! Det värsta är att jag och isak tänkte sova hos mig men sen fick vi skjuts till Isak. TÄNK om vi hade sovit och sen vaknat mitt i natten av att Jacob rävade. Då hade jag fan dragit på mig skorna, trotsat snöstormen och gått hit!

Nu vill jag inte prata med om det för då får jag bara ännu mer ont i magen. USCH

Ska strax till Willys och inhandla lite Ben & Jerry´s glass. Det var allt för länge sen jag åt det så det är på tiden nu. Vad mer? Jo det är ju söndag idag så räkna inte med att jag kommer vara så aktiv här för på söndgar händer det inte ett piss!



Be mine

Underbara Erik Hassle ahr tillsammans med Ellie Goulding gjort en cover på Robyn´s låt "Be Mine"
Älsakr den älskar den älskar den


27.02.10

Lönen har kommit och jag är mer än glad för det! Plus att det är ju lov nu också, kan inte bli mycket bättre!

Igår kväll umgicks jag med Madde och världens bästa Miliam. Ville nästan röva bort honom och behålla han för mig själv. Men jag lyckades stoppa mig i sista sekunden.. Ser fram emot nästa gång jag får träffa lillpojken, he he he...

Idag kom jag upp på fötter vid två. Låg och kollade på damerna i curling när dom spelade om OS-guldet. Är egentligen inte intresserad av sport eller OS och speciellt inte curling. Men har fattat reglerna med curling nu och jag var faktiskt riktigt inne i matchen imorse! haha, låg och skrek i sängen. Kul att dom vann tillslut när jag hade slösat bort ca 2 tim åt att heja på dom.

Kom nyss hem till Isak efter att ha glott på melodifestivalen hemma hos mig. Lika värdelöst som varje gång. NEO eller vad tusan han kallade sig var ju bara en wannabe Mika, både utseendemässigt och sångmässigt. Sen så undrar vad vad i helvete Ozzy Osbourne gör i Sverige?

hahah tycker det är skitkul. Isak som kom på det dock!

25.02.10

Hade som sagt prov imorse i Hår&Färg. Självklart ska jag försova mig.. Vaknade 09:05 och tåget gick tio över. Ganska meningslöst att ens försöka hinna. Fick istället ta tio-bussen, vilket gjorde att jag var en halvtimme sen. Önskade att tåget för en gångs skull hade varit sent, men nej då. Gick så fint i tid sörrni!
Spelade inte så stor roll att jag kom sent. Jag fick göra provet när jag kom fram och satt inte ens lektionen ut.
Känns som det gick bra, men det kan mycket väl ha gått käpprätt åt helvete. Så jag lämnar det där tror jag. To be continued...

Sen så var det något mer jag skulle dela med mig av ja. Återkommer senare när min hjärna är med i matchen igen.

CHANGES PEOPLE!

Vi ska inte längre till Arabia Azur Resort som jag så glatt skrev om i detta inlägg. Vi gick in på Ticket idag för vi ville åka tidigare. Annars börjar jag jobba dagen efter vi kommer tillbaka. Inge roligt. Så vi tänke att om vi åker precis innan skolavslutningen så missar man inte så mycket i skolan plus att man får lite extra lov! Muuuuuch better.
Det skiljde några hundra kronor, så vi kände att det var skitsamma. Några hundra hit & lite hundra dit, vad spelar det för roll? Man är väl tät?

Eller inte.. Men faktiskt, så var det nästan inget som det skiljde, tur det!

I alla fall så ska vi hit, fortfarande Egypten, Hurghada, men till hotellet Siva Grand Beach som är 4-stjärngt istället för det 3 som det förra. Vi åker den 29/5 i 1 vecka :) Har fortfarande valt att ha "All Inclusive".
Siva Grand Beach

Idag


Skjorta; DressMann
Jeansleggings; Only
Halsduk: GinaTricot
Linne; Oviktigt (=kommer inte ihåg, haha)
 
Igår försökte jag mig på en sån där fläta som ska gå från ena sidan till andra, som ett diadem. Sov med flätan så den var lite mörbultad idag, men den fick hänga med i alla fall :)

Tror jag ska gå ner och ta mig en piggelin-glass! Köpte dom egentligen åt Isak för att han har ont i halsen, men det skiter jag i för jag är så himla sugen eftersom att det är så varmt ute. Svettas ju nästan ihjäl..


Vi vill informera om en försening gällande anslutande tåg till Sala...

JAG BLIR GALEN!!!! Har suttit och pluggat lite Hår&Färg nu i x antal timmar. Kommer ingenstans och blir definitivt inte klokare. Anna ringde nyss och beklagade sig lite om samma sak som jag. Har lust att kasta ut boken genom fönstret och bara se den ligga och smälta i snön. Se hur den blir alldeles dyngsur så att bokstäverna börjar flyta ut, MOAHAHA

Kom iväg till skolan imorse trots allt. Trodde inte det var sant imorse när jag läste att tåget var 50 min försent. Ville bara sätta mig ner på huk och gråta en skvätt.

Hann vara med på en lektion och sen kunde jag inte åka hem med första bästa tåg för vet ni vad? Det var inställt.... nähäääää. Får se om jag ens kommer iväg imorgon så att jag kan göra provet.


24.02.10

Dagen börjar bra. Man kommer fram till stationen och märket att tåget som ska gå 11:10 går 11:55 och är ersatt av buss.. Skulle kunna strunta i skolan, men jag behöver åka för att hämta frisörböckerna. Har prov imorgon.

Sitter hemma hos Johanna nu och invänatr tåget. Skönt att hon bor på andra sidan vägen från stationen. Fick lite frukost, så förhoppningvsis ska jag klara av att håll amig positiv & glad! Heja heja

Buhu


Denna film gick igår på tv, så jag tänkte att jag kunde kolla på den. Slutade med att jag satt o böla mig igenom hela filmen! Usch va jobbig den var. Var helt slut efteråt. Påsarna under ögonen var helt svullna och röda och det sved på mina kinder! haha, jag är så nördig. MEEN, jag var inte ensam om att bli ledsen. Behöver inte nämna några namn men kan ju säga att han/hon börjar på I och slutar på SAK.... Hmmmmmmmmmmmmmm

...
....

..




Oj, nämen! Var kom den bilden ifrån? Konstigt.. Hejdå!

23.02.10

Imorse åt jag ruccola (ni vet sån där som ligger i påse) som gick ut den 13:onde denna månad. Den lukta inge konstigt och var fortfarande grön och fin. Det visar sig kanske sen om jag får rännskita/sprutbajs, kalla det vad ni vill. 

Har nyss varit på Alfa och haft körteori. Har varit hemma från skolan idag eftersom att tågen och bussarna till Västerås inte går som dom ska. Hade inte varit någon idé att vänta på nästa tåg/buss för jag ahde ändå inte hunnit fram i tid. Men det var bara en lektion jag missade så, what the hell, haha. Too cool for school ni vet?

Sov till klockan halv två (HALV TVÅ?!? vafan, brukar aldrig sova så länge..). Låg och kollade på Svampbob fyrkant i sängen ett tag innan jag gick till Willys och handlade frukost.

Kommer vara lite halvdåligt med uppdatering från min sida närmsta tiden. Det är nämligen så att min dator har krashat igen. Har tappat räkningen nu för det händer med jämna mellanrum... Längtar tills jag tjänat ihop tillräckligt för att köpa en ny!

Måste gå på toa känner jag nu. Kanske är det ruccolans om trycker på? haha. Jaaaa jag har fortfarande kissobajs-humor! DEAL WITH IT




Då var vi här igen

Sitter ännu en gång här med en plastpåse överhuvudet och ser ut som en jäkla tomte för att jag har inpackning i håret. Nu har jag bestämt att ta hand om mitt hår sen jag klippte av det. Låter som jag gick från midjelångt till axellångt, men i själva verket så klippte jag bara 2 cm (säger det till dom som inte hängt med). MEN det känns som jag klippt flera dm och nu vill jag att det ska hålla sig fräscht!

En handduk har jag fått lov att linda runt halsen också för det rann så jävligt med vatten, haha. Ni skulle bara se mig!

I´ll regret it in the morning but tonight i dont give a..



Ni glömmer väl inte att rösta?

2 saker rikare, men pengamässigt? fattigare


Har avverkat två saker på min lista. Nummer tre glömde jag köpa när jag köpte silverschampot, men det kan jag fixa imorgon på praktiken.
Nummer 2 kommer dom inte ens få in till Salas Kicks, det var tydligen bara vissa utvalda butiker som ska sälja dom. Får leta i Västerås igen.. Sånt man får ta när man bor i en skithåla..

Imorgon är det dags för praktik igen och jag har två kunder båda färg. Ante ska blondera och Emma ska fixa utväxten (tror jag, haha). Kul med lite färgningar emellanåt! :) Alla ni mina nära & kära får passa på medan jag fortfarande är så billig!

.. oj vad det där blev fel. Menar såklart att priserna är billigare hos mig när jag går i skolan. Inte att mina nära och kära ska bidra till incest för att jag är en billig prostituerad. (Fina ord kan även jag använda, haha)
NUU släpper vi det tycker jag. Ha en bra kväll

Vote people

Är med och tävlar om att bli "Veckans blogg" igen. Så jag slänger väl upp en länk här om det är någon som känner sig extra snäll och vill rösta på mig.
Ni röstar HÄR och jag är numero tres..


Monki


21.02.10

USCH vad jag är seg. Har en s.k. "bloggtorka" och det beror till största delen på att jag är så jäkla trött! Har bara legat hemma och gäspat hela helgen. Har sovit dåligt om nätterna för jag har haft pollen-alleri-syptom. Ögonen har kliat och det har runnit i både dom och näsan. Skitjobbigt! Jag har ingen aning om vad det beror på heller, kan ju inte precis vara pollen för vart skulle det finnas? 150 m under snötäcket utanför eller? Inte troligt



Likheten är slående

  
  

Här ser ni resultatet av spontanklippningen igår kväll. Hade ju med mig saxarna hem så varför inte använda dom? haha.

Likheten mellan Isak och tv boxer-robert är slående! Pappa kunde inte sluta skratta, han är så snäll ibland. Nu ska jag käka lite salt&vinäger-pringles!

Boxer-Robert

Det blev en spontanklippning på min pojkvän nyss! Han har tjatat jättelänge, ända sen Paradise Hotel-tiden, att han vill ha något liknande som Andreas och Cimon i just PH hade. Ikväll åkte saxen fram och nu är han jättefin! Blev bättre än vad jag trodde. Bilder kommer sen =)
Kan lägga upp en bild på hur han ungefär ser ut;

hahah. Glasögonen stämmer in o allting! Måste lägga upp bilderna imorgon. Enda skillnaden är just hårfärgen. Min pojke är ju blond!


Det är skön.......t


Väldans vackert

Jag har knåpat ihop vad jag skulle behöva just nu. Riktigt fin bild! Brukar sluta så när man jobbar med paint (kolla bara den superglamorösa headern!) Men ni ser ju i alla fall vad det är jag vill ha! Och ja, jag vet att alla olika bilder är helt oproportionerliga och att siffrorna är helt i fel höjd jämfört med varande. Men det är rätt åt er för att ni är så dåliga på att kommentera.

1. Silverschampo (mitt tog slut igår. ILLA)
2. Ani-redness primer från Loréal.
3. 0/6 toning ifrån Color Fresh
4. Ny mascara eftersom att min sjunger på sista versen just för tillfället
5. Nytt torrschampo. Hur kan man leva utan det?!

2 meter hår

Glömde nämna att jag Anna klippte mig idag också. Dags att ta bort allt slitet och äckligt. Det vara bara 2-2,5 cm som vi tog av, men visst är det så (riktar mig främst till alla tjejer där ute) att även om man bara klipper någon cm så känns det som om man bara har hälften kvar? Sjukt, men skönt att få bort alla kluvna toppar.


19.02.10

Veckorna går alldeles för fort! Snart kommer jag stå där en dag i skolan med en sax och en kam och förväntas vara klar..

Har fått hjälp av Anna idag att fixa mitt hår! Vi fixade utväxten med sunlights och ljusade upp resten av längderna lite också. Jag kan inte vara med nästa vecka när resten av klassen har "eget hår" för då ska jag på riskettan! Kom på nu att det kanske är dags att boka risktvåan, alltså halkan. Vill bara få det gjort!

Känner mig helt tom och har ingen aning om vad jag ska skriva. Tänker inte beklaga mig om snön som alla andra (fast nu gjorde jag ju det ändå på sätt o vis..), så med risk för svammel slutar detta inlägg NU!

Arabia Azur Resort

 
 
 
Skulle inte sitta helt fel nu. Känns som det är hundra år kvar till den 13:nde juni!!!

TAAAAACCCKKKK

Vet ni vad jag nyss fick reda på? Inte? Nej då ska jag berätta.

Kom hem för inte så länge sen efter att ha varit på Ticket. Jag och Isak är så trötta på att leta resor på internet där det finns hur mycket olika resmål som helst, så jag sa åt tjejen som jobbade att ta fram den billigaste all-inclusive resan till Egypten (minst 3 stjärnor) som avgår mellan 10:onde och 13:onde juni. Hon fick värsta megarycket och utbrast "NU vet jag vart ni ska bo!! Min kollega har nyss varit där och vi skickar jättemånga gäster dit!"

Hotellet ligger i Hurghada, Egypten. Vi sa minst tre stjärnigt, och det här är 3,5! haha. Bad: 0m, centrum 1,8 km. Vårat rum har markplan, vilket jag ville ha då jag tycker det är mycket mysigare än en balkong! Avresa: 13 juni. Det var nästan som gjort för oss med andra ord.

Allt som allt (med buss till hotellet, mat på planet, avbeställningsskydd och reseförsäkring) hamnade vi på 7500:- Billigare gick ju inte att få tag i eftersom att vi inte vill ta en sista-minuten-resa, så jag bokade den preliminärt. Det betyder att vi har en vecka på oss att betala 1200:- om vi bestämmer oss för att åka dit. Gör vi det, så betalar vi resten 40 dagar innan vi åker.

MEN, nu till det bästa av allt. När jag berättade det här för mina föräldrar sa dom att i 18-årspresent hade dom tänkt ge mig 10.000:- som jag kunde lägga på en resa. Så slipper jag oroa mig så mycket för pengarna. Jag som hade tänkt ringa Ica och säga att jag kan jobba på lovet. Not any more!!! Åh jag är så glad!!!!!



Ganska så opeppad ja

Körningen med bilskola idag gick åt helvete. Eller nej, inte riktigt, men det hade ju kunnat gå bättre. Får tokryck på vissa saker, bl.a. att han är så sjukt jäkla seg i huvduet så jag vill bara slå han så att han vaknar och slutar vara som en robot.

Men det har jag inte tid för, för nu ska jag nämligen iväg och ha teorilektion med samma person! Kommer inte stå ut. Skulle jag lägga mig i en säng nu skulle jag somna på direkten. Den känslan tillsammans med hans teorilektioner är ingen bra kombination kan jag lova! Hörs!


16.02.10

Hej mina fina vänner. Jag sitter i receptionen i skolan och lyssnar när i princip alla i min klass fönar. Jäkligt drygt ljud måste jag säga. Jag är jundlös idag så det är därför jag sitter här och häckar.
Har räknat alla mynten i kassan och för fjortonde gången kommit fram till att det är 34 enkronor, 6 50-öringar, 9 tior och 6 femmor. Ungefär så roligt har jag idag

Slutar tolv och då ska jag och Hanna hem till Anton Nordmark som bor vid skolan. Han bjuder på mat! Förväntar mig oxfilé...
Det blir 13:10bussen hem för mig, och när jag kommer hem ska jag direkt till körskolan och ha min andra körlektion! Spännande

Nej om man kanske skulle ta och räkna mynten igen. Hejpa


Du vet att du vill trycka......

bloglovin

Tänk er mig säga det med en sån där härligt sexig rispig stämma som tjejen innan Paradise Hotel-hotel hade, haha, usch. Nej, men för att göra det oseriösa seriöst, så har min läsarstatistik stigit som en obunden heliumballong. Däremot, så har skitmånga tagit bort mig på bloglovin? Vart är logiken i det? Buuuuhhuuuuu hur ska jag överleva.  

Måste fila naglarna nu och sen på med nytt nagellack. Skiten jag köpte sist räcker fan inte ens i en dag innan det börjar ramla färg. Men så går det när man är för snål för att kosta på sig. Någon som har nå tips på något bättre? 


15.02.10

Också var man hemma från praktiken igen! Har haft jättetråkigt idag! Inte en endaste kund.. Rastlös? Jag? nej absolut inte........................

Nej men faktiskt så kom en gubbe förbi, och inte vilken gubbe som helst uan gubben som äger hela gallerian, för att han ville klippe sig. Det var bara jag och Louice där, och hon var upptagen så han fick komma till mig :) Lite nervös måste jag erkänna att jag var men, det gick kalasbra!

Lite senare kom en tjej in som bara ville klippa lugg. Tar inte så lång tid så jag var snabbt arbetslös igen.

När klockan var runt halv fem hade inte Louice några kunder så hon fixade min utväxt! Välbehövligt. Dock blev det lite för guldigt för min smak men vi hade inte tid at fixa det så nu sitter jag med lite Color Fresh Toning 0/6 i hårbotten;

Hade i den i torrt hår för den brukar inte ta så bra på mig när det är fuktigt. Får se hur det blir! Har en plastpåse över huvudet om man känner på den och på huvudet så är det helt varmt, så något händer ju! haha
Ni får hojta till om ni vill veta mer om den, för nu ska jag gå och skölja så att jag inte blir lila.

Nu sticker jag!

Nu sticker jag iväg på praktik. Har ingen kund på hela dagen för jag har nämligen planerat att fixa mitt hår. Göra det lite kallare och ev. lite ljusare och sen fixa utväxten!
Såhär ser jag ut idag:

  Höreesssssssss!

En ballong med mjöl tack.

Jag var nyss till coop för att handla kött av något slag. Blev skitsugen på kött och strips. Strips hade dom hemma men kött gick jag alltså och köpte. Då har vi rett ut det..

Hittade en Alla hjärtans dag-present åt Isak på samma gång. Åter igen så vet jag inte hur jag kan vara så rolig. "Vad får jag allt ifrån egentligen?" som Timon från Timon & Pumba-filmen en gång sa.


Ett tre pack kinderägg (som jag vet att han älskar, jag med!) och en sån där ballonggubbe full med mjöl! hahah, undrar vad han säger när han får se den! Jag kommer så väl ihåg när man var liten och jag jämt tjatade på mamma att jag ville ha en. Fick tjata och tjata men mamma ville inte gärna köpa en åt mig eftersom att man klämde på den för kung och fosterland tills den sprack och det flög mjöl överallt! haha
Typiskt Isak att tycka den är rolig på riktigt. Han är ju lite efterbliven, men jag tycker om han i alla fall!
 
Inte har dom någon tejp hemma heller, men då får man ta svart hockeytejp.
 


Its a new dawn, its a new day, its a new life for me, and im feeling good


Alla hjärtans dag!

Som grädde på moste så är det Alla hjärtans dag idag. Men unlucky for me, så är inte min man hemma. Han åkte iväg till Köping för 20 min sen. Hockeymatch som kallar. Hoppas han sköter sig idag, sista matchen för säsongen. Fick höra på tåget hem i fredags (av fares i hans lag) det här:
F "Isak har damp"
Jag "Jaha, och varför det?"
F "Det blev bråk igår på hockeymatchen. Det var tre på han"
Jag "Ja men då är det ju inte så konstigt om man blir sur! haha"
F "Nej, men sen körde han en golfsving mot en annan spelares huvud med klubban och slog domaren i ansiktet"

När jag kom hem till Isak.
Jag "Det är ju så jäkla onödigt, jag menar, svinga klubban mot hans huvud?"
Min lillebror börjar asgarva för han har samma humör som Isak när det kommer till sport.
Isak
"Men jag gjorde inte det!!"
Jag "Men Fares sa ju det på tåget"
Isak "Jaaa man jag missade!!"
Jacob skrattar så han kiknar
Jag
"Och domaren då?"
Isak "Men det var inte meningen.."

Neheeee "OKEJ", det var säkert inte meningen förra gången heller när du skallade ner domaren och kallade honom för "jävla cp". Då stod han bara ivägen när du skulle förbi eller hur var det?

Men nu var det inte det vi skulle prata om utan Alla hjärtans dag. Jag tycker det är överskattat som fan. Istället ska jag fixa med min Ipod. Ska ni göra något speciellt? :)

14.01.10

SOLEN SKINER!!!!! Det är helt varmt i hela rummet och det luktar varmt trä som det kan göra på sommaren. Datastolen jag sitter i är av skinn, och det bränns om jag lutar mig mot ryggstödet.  Jag kisar konstant p.g.a denna syn;

Känner mig fasen helt i extas!!!!! Känns som det var hundra år sen jag såg (och framför allt kände) solen! Kom igen nu och skin hela dagen så att denna, ursäkta, JÄVLA snön försvinner.

Afrokam..borste?

För någon dag sen snurrade Isak fast en rundborste i hans lugg. Jag tyckte det var roligt, så han fick sitta med den ett tag för han fick inte loss den. Men efter ett tag hjälpe jag honom, snäll som jag är!
Isak ger ordet "tjurpuppa" ett ansike


Jag är fast

TACK MIN STORE GUD FÖR ATT DU SKAPADE DENNA MAN. Montt Mardié. Jag är fast. Lyssna och njut förfan (med betoning på fan)

Han gör en tolkning på Håkan Hellströms "Kom igen Lena"

En annan tolkning av Rihannas "Umbrella"

Också en på Beyoncés "Halo"


Det finns nog en massa fler, men nu är det alldeles för sent för lilla mig att vara vaken så jag ska knalla mot sängen. Vi höres imorgon hoppas jag! Då är det dags för nya äventyr, upp upp & ivääääg!


Gloria's no longer the wasted disco girl you've been dreaming about


Det går bra nu

SCORE till mig. Kan redan kryssa av en sak från min önskelista (dator, kamera, mobil, ipod), för idag köpte min lillebror en ipod Touch.

KUL FÖR HAN!!!!!!!! vill också ha en. Men jag fick nöja mig med hans gamla ipod Nano.
Thank you :)

Hade en rosa ipod, en sån där lång, haha, men den har slutat funka. Men jag bytte ju upp mig i alla fall! Huvudsaken är att jag har en fungerande när jag ska utomlands. Annars finns det en liiiten chans att jag ej överlever, och det skulle väl vara för tråkigt!

Nu ska vi strax käka smörgåstårta. Världens godaste! Hjärtformade dessutom. Smakar nog tusen gånger bättre än dom fyrkantiga, eller vad tror ni? haha. Vi gick på köptricket och köpte två i alla fall! Nu ska det smaskas mina vänner


Svar på tal

Caroline om A,B,C,D...S?:
va ska du göra idag då?:)

Ja du Caroline. Hade du faktiskt orkat (för det var ju så mycket..) läst igenom inlägget så hade du vetat exakt vad jag skulle göra idag. Synd med folk som bara är ute efter att fiska kommentarer..

Av mig får du ingen i alla fall, men ett helt inlägg lyckades jag tillägna dig. Fast det kvittar iofs, tror inte du är typen som kommer tillbaka till samma blogg mer än en gång. Hejvejs!


13.12.10

Jag lyckades köra min familj fram och tillbaka till Västerås utan skador. Alla är hemma helskinande nu! Det blev ett stopp på Erikslund för att dra en repa på Mediamarkt och Elgiganten. Jag konstaterade att jag vill ha en digitalkamera, en ny dator, en ipod och en ny mobil. Så nu vet ni, alla köpglada, jag väntar.....


Nej nej hörrni, ta det lugnt! Ni kan kryssa alla Elgigantenför ni behöver inte beställa, men tack ändå! Ska nog tjata till mig något av ovanstående till min födelsedag av mina föräldrar. 22 mars smäller det

Visste ni förresten att det är vanligast att fylla år just den 22 mars? Fick höra det av någon som jag inte kommer ihåg nu, hehe. Men i alla fall. Anledningen till det är att flest pökar på midsommarafton. Midsommarafton + 9 mån = 22 mars (ca, ursäkta mitt grova räknande. haha) Men nu vet ni!


A,B,C,D...S?

Sitter och glor på inledningen på OS, tror jag, det var några indianer som hoppade runt nyss och nu går alla idottare in efter land och bokstavsordning. Jag sitter och väntar på att Sverige ska komma, men dom har bara kommit till C, Chana (Gana på Svenska) så det är ett tag kvar tills Sverige. Det har tagit c.a n halvtimme för dom att hoppa 3 bokstäver. Får väl sitta här hela dagen!

Eller inte. OS intresserar mig inte för fem öre. Ville bara se SVerige och vara lite stolt ett tag. Tror nog att hela familjen + Isak ska till Västrås och glo. Tror också att jag ska bli the driver. Måste ju öva, och varför inte då träna med dom jag bryr mig om mest i bilen? Det är ju inte så farligt om något händer liksom.. Eller?

Nej fyfan vad jg snackar. Tror jag ska testa min nya inpackning istället!

Ockuperat rum

Jag skulle gå in på mitt rum och titta på filmen "The Anchorman". Detta är vad jag möttes av;

En pappa som varit ute på After Work. Ölen sitter stadigt i handen. haha. Varför han valt att ockupera mitt rum har jag ingen som helst aning om..

Jag hoppade i alla fall över hans ben och bytte kanal på min tv. Då vaknade han till liv:
Pappa: Nej! Vad gör du?
Jag: Byter kanal på min tv
Pappa: Men jag vill ju lyssna på det här.
Jag: På vad?
Pappa: På spåret
Jag: Men det är ju slut!
Pappa: Nej det ska hålla på halv nio till halv tio!?
Ida: Jaaa, och klockan är över halv tio...?
Pappa: Får jag se hur det slutade då!
Ida: Men vafan det är ju slut!!

Nu ska jag återgå till filmen. Verkar vara bra för det är många bra och roliga skådespelare med. En oseriös film som passar bra just ikväll då jag varken orka tänka eller röra mig (rännskita & slängspya ni vet?)

Inget ovanligt

Hej! Jag heter Ida Bäckström. Jag har ätit så jävla mycket mat så jag kan inte röra mig. Eller ja, kan kan jag väl men är snarare rädd för att jag ska dra en slängspya på golvet eller få rännskita så.. jag tror jag stannar kvar här. Säkrast så Inte så värst sugen på att torka golven ikväll. Hej!

Aaaahh

Videon under är på reklamen för hitta.se som går just nu på tv. Kan kolla på den hur många gånger som helst, men inte för att den är särskilt bra. Nej, lyssna på hans "skrik" i början. hahaha. Lika kul varenda gång. "AAhAAaaah


Idag fick jag med mig hem..





Svart kavaj med svartsilvriga nitar. Bra ljus det är i Lindex omklädningsrum. haha

Efterlängtad inpackning och serum för topparna!


Sen köpte jag ju en kräm till mina nya skor. Det jag var ute efter egentligen! hehe.

 


The City

Nu ska jag och Isak ner på stan. Har legat o sovit tills nu för jag är leeedig idag! Det tackar vi för!

Jag har inte tvättat håret sen i tisdags, så min vackra mössa får hänga på idag också. Tänkte köpa en inpackning på salongen och ha i sen så blir det rent o fint :)

Blir nog en fika på vägen. Och jag får inte glömma skokräm till mina nya skor. Eller skulle ha något fetare så att dom inte spricker. "Conditioner för skorna" som tjejen på Scorett förklarade så fint..


Boxertrosan Johanna

Vi hade idrott idag i skolan. Johanna satt på sig ett par, som hon kallade dom, cykelbyxor.

Kan ju poängtera att jag, Hanna och Anna inte kunde sluta skratta! Det där är inte lämpliga idrottsbyxor, det där är snarare ett par boxertrosor. hahah. Skrattar bara jag tänker på det. Typiskt våran Johanna!


Jag har gift mig!

Eftersom att det snart är Alla Hjärtans Dag i skolan så anordnade vårat elevråd på skolan så att man kunde gifta sig idag med vem man ville! "Varför inte?" tänkte jag och Hanna och strosade fram till prästen.
I princip hela skolan stod och glodde men det var nästan igen som gifte sig.. Känslokalla tomtar!
 
Prästen frågade mig om jag lovar att vara Hanna trogen ända tills studenten, haha. Han var ganska bra den där prästen, förutom när han blandade ihop våra namn och sa Ida Zvar.. Förstörde lite men våran kyss vägde upp det sen!

nej vi kysstes inte, bara en liten SMACK på kinden. Vad tror ni om mig egentligen?!

En bild på brudparet + den förvirrade prästen!

Undrar vad jag tittde på som verkade så roligt? Men som man brukar säga; den bjuder jag på!

Dagens



Armband: Thomas Sabo
Lite småglansiga tights: H&M
Topp: H&M
Kofta: Gina Tricot

+ en svart mössa från Indiska för mitt hår var som ett smörpaket idag! Fy fan för sånt!

Kvällskvisten

Älskar känslan av att vara nyduschad och ha så där lagom fuktigt hår som luktar gott och rent, att ha tvättat bort smink, smörjt in sig, borstat tänderna, att ha pojkvännens nytvättade gamla InterSport t-shirt, att sitta i en stor säng med rena sängkläder och plugga.


Eller nej, stryk det sista där; plugga. Hade hellre slängt på en bra film. Men vad gör man inte när det är engelska prov som står på schemat imorgon?

tack för idag, slut för idag

Bara att bita ihop!

Idag hade vi kundmottagning i skolan. Min kund hade psoriasis. Vi har pratat massor om dessa hudsjukdomar i skolan, men det känns inte som att man ska få en kund som faktiskt HAR problemet. Men idag fick jag uppleva det och det var riktigt, ursäkta mig, äckligt. Men det gick bra. Det är bara att bita ihop antar, sånt här får man ju ta ibland om man ska vara frisör, tyvärr.

fortsätter..

Sista inlägget idag får bli lite mer örongodis.
Överlag tycker jag att alla borde lyssna mer på Paramore för dom är hur jäkla bra som helst.

"Hallelujah"
"Ignorance"

Melodifestivalen 2010

Lätt den bästa låten som var med i lördags i melodifestivalen. Vissa säger att den aldrig kommer igång, men dom fattar inte charmen med att det är det som är grejen. "Less is more" så att säga, eller hur Rosenlund?


coolt

bloglovin
Om ni trycker på plus-tecknet som är istället för hennes ena nipple (bröstvårta för er som inte förstör mig när jag svänger mig med engelska ord) så händer en skiiiiithäftig sak

Nej, skämt o sido. haha. Älskar att säga så för det är så jävla fult.. Men eftersom att det har hittat hit en del nya så ville jag bara påminna om att det går att lägga till mig på bloglovin om man nu använder sig av det. Det är ju några som kommit tillbaka flera gånger, så, why not? (där kom den där engelskan igen!)

Fan, jag som skulel ha hämtat en cola i pausen! Nu hann ju programmet börja igen. KATASTROF

08.12.10

Sådärja mina vänner! Då har man övat lite på körningen idag också. Körde hem till Isak för ett tag sen och det gick bra, förutom en gång då jag fick i fyran istället för tvåan, hehe.. Bilen protesterade liiite genom att hoppa sig fram innan jag hann byta växel. haha

Hade två herrklippningar idag på praktiken. En av dom var väl runt tjugo och den andra ca 40. När man säger "herr" tänker man väl på en gammal gubbe. Inte? Nähä, det gör jag i alla fall.
Klippte Li som är livrädd för att man ska klippa av henne håret. Det gjorde jag inte. Sist men inte minst kom Lukas W och ville ha ljusa slingot. Sagt & gjort!

Jag hann med att få en inpackning av Louice innan jag cyklade hem. Nu ska jag sno en coca cola från detta hushållet och sen glo på "Halv åtta hos mig". Ha det bra!


Keep your feet on the ground and your head in the clouds


The end

Alla nya som inte hängt med, läs HÄR om min mini-blåsning.




Isak gick slutningen in på toan igår. och vad hittar man där?




Nu ska jag hojja iväg till praktiken. Hörs senare!

Inspiration från tidning

Angelica hade sett i någon tidning, tror det var Sofis Mode? (du får rätta mig om jag har fel, cousin) en frisyr som hon ville ha! Jag är inte direkt något proffs på uppsättnigar (hej jag går frisölinjen, jättebra jobbat) men jag gjorde mitt bästa och tycker väl att det blev godkänt!

 
Lite slarvig var den men sånt får man ta ibland! haha

Blåsningen med Ida

Jag och Isak kollade nyss på blåsningen. Efter det kände jag mig lite busig så medan Isak var nere i köket, bytte jag kanal och sen gömde jag kontrollen när jag gick på toa. La kontrollen i handfatet.. När han kom upp och ville byta kanal kunde han inte hitta fjärrisen. Han springer runt febrilt och letar under bord, kuddar, i köket (haha) men ingenstans verkar den vara.

Han håller fortfarande på att leta, men förgäves.

ibland är jag allt för rolig!

Skitkasst kort, men det föreställer en frustrerad Isak som böjer sig ner o letar efter kontrollen under soffan.

Jag: Men vad är det där då?
Isak: Vart?!
Jag: Ja, under andra soffan?

Isak böjer sig ner (bilden)
Isak: Men åååååh!!!!!!! (drar världens suck)
Jag: Aha det var bara en skugga

06.02.10

Tänkte bara meddela att jag lever och mår bra här borta i Örebro! Igår när jag kom hit fixade jag och Angelica kött och potatisgratäng med sallad som käk, men idag slår vi inte på så stort utan kör på tacos! Funkar i alla lägen! Tänkte börja laga snart så att det blir klart lagom tills melodifestivalen börjar! Ska ni kolla?
Idag har vi varit i köpcentret Marieberg. Fick med mig massa fint! Kort på allt kommer faktiskt här och nu, på en gång! Ovanligt för att vara mig måste jag säga..
Bästa köpet idag. Skor från Scorett, 1399:-
Lindex 199:-
Indiska 124,50 :- (Reapris)
Lila glittrig tröja (syns lite dåligt på bilden). H&M 199:-
Nya svarta jeansleggings med fickor (VIKTIGT!) Mina gamla favoriter har spruckit i grenen, heheh kanske ska dra ner på det goda.. Only 159:-
Stor vit t-shirt. Gina Tricot 149:-
Lång svart kofta. Gina Tricot 249:-
Skitbra köpcentrum. Hade det mesta! Jag fick det jag ville, men det bästa köpet var lätt skorna. SOM jag har letat efter ett par såna! Därför jag var beredd att punga ut så mycket för dom också..
Ha en fortsatt trevlig helg för det ska jag ha!

04.02.10

Tjabbbbbba. Vet att jag inte har hört av mig, men jag har haft fullt upp med att tvätta kläder. Måste ju ha något att ha på mig när det bär av mot Örebro imorgon! Ska till världens bästa Angelica över helgen i hennes lägenhet där. Det blir mys hela hegen och förhoppningsvis en tripp till köpcentret Marieberg för lite nytt till garderoben =)

Så med andra ord får ni nog klara er själva ett tag! Vi ses när jag kommer hem!
Nu ska jag hoppa ner i badet, bye

Imorse

Jag var på ovanigt bra humör imorse! Iofs så var det innan jag visste att jag missat en sovmorgon.. Passade på att ta några fina bilder;

  
När jag kände mig klar med "operation borsta tänderna" så visade jag upp mig från min bästa sida och gick sen till bussen! Tänk om man kunde ha det så här kul varje morgon.


Missade en sovmorgon

Skulla ha varit på en hälsoundersökning idag klockan tio över elva. Blev det någon? Svar nej..
Men nu är jag här i alla fall och då kan jag ju ta tillfället i akt och plugga lite engelska. Ska ha förhör idag och jag har läst på fel avsnitt.. bra jobbat!

Pardise Hotel-finalen igår! Eftersom att det finns IDIOTER som roar sig med att kommentera vem som vinner på ens status på facebook, så har jag vetat vinnaren i flera veckor. PUCKON. Sånt är inte ens kul.. faktiskt.. Skitsur blev jag. Och jobbigt var det att titta också eftersom att jag alltid kollade med Isak! Inte så lätt att hålla minen när han sitter o gormar att
"Fan va äcklig Jackie är, ååå, fan om hon vinner"
"ehh, heheh, jaaaa"



`cause i´m a mothafucka P.I.M.P


Jag & Anna. Bild lånad från äänäääää herself. Det var från den tiden då vi trodde att vi var lite famous och var på två Singing Bee-inspelningar! hahah

(hannas förtjänst iofs men, det behöver vi inte gå in nå närmare på)

Jag har hört att jag är störtsa PIMPEN just för tillfället. Måste styra upp nå snart här eller vad säger du berndtsson?... hehehe

Man kan väl tillägga att detta inlägg tillägnade jag åt Anna. Nu ska jag sova! Ha det bra därute så hörs vi!

02.02.10

Första körlektion idag, och trots väderlaget som inte alls var så farligt, så gick det skitbra! =) Mycket pedagogisk lärare må jag säga. Lyckas man få ner mig på jorden när jag kör bil så är man bra!

Vi körde mest grundläggande som start/stopp körning i bostadsområde, start i backe, backa runt hörn, köra i korsningar, lite stadskörning, korsningar, backa in på parkering.
Fick godkänt på allting förutom det sista, backa in på parkering. Är värdelös på att parkera i vanliga fall, så han berättade hur jag skulle placera bilen och sen hur jag skulle backa. Och då bara för att han berättade hur man gjorde så blev det inte godkänt på det. MEEEEEN inte lätt att vara bäst på allt

Han sa i alla fall att vi inte behövde repetera dom här delarna nå mer. Skönt tycker jag för då kan man gå vidare och komma ett steg längre mot körkortet!!!!!!!!!

Ska kolla på "Sommaren med Göran nu", mamma och jag hyrde den på Ica. Någon som vet om den är bra?

01.02.10

Jätterolig dag på praktiken! Två kunder med klipp + färg!
Sitter och nojjar över att jag ska ha min allra första körlektion imorgon. Har snön försvunnit? NEJ DET HAR DEN INTEFår svettningar för fan

Nu måste jag verkligen ta tag i mitt rum så att jag sen kan slå mig ner i lugn och ro och glo på Paradise Hotel!

(nu började "vädret" på fyran. Klockan 07:00 imorgon ska det vara snöstorm i "mellansverige", haha, vet inte vad det heter. Men vid 13:00 verkade det slutde snöa. VI FÅR VÄL HOPPAS PÅ DET!!!!!!!!)

Bling bling




Sprang iväg och postade ett brev idag på praktiken. På vägen tillbaka såg jag denna skönhet i ögonvrån hängandes inne på H&M. Gick in, grabbade en xs och gick till kassan.
Har inte testat den än så det återstår att se om den sitter bra.. jag får återkomma...

Jag är tät

hanna the besttttttt om Ännu denna vecka hade sitt slut..:
mmm.... du må leta resor med din karl, men inte fan ska du åka med han för då blir det pungspark

Nu är det såhär Hanna att jag är så jävla tät så jag kan åk två gånger. Sen så har jag och Isak pratat om det här ganska mycket längre än vad vi hoppetossor har. Så vore inte så snällt att utelämna honom. Hör jag nå mer tjaffs om det här så blir det nackskott imorgon i skolan. HEJ 

RSS 2.0