30 december 2009

Julen var bra, allt gick smort som vanligt. blablabla. Det bästa jag fick avr att mamma & pappa betalat hela körkortet (alltså inkl. alla lektioner m.m) Hade ju fått betala en del själv annars eftersom att jag tjänar egna pengar!
Sen så fick jag äntligen mitt Thomas Sabo-armband som jag tjatat om! Fick även det berlocken jag trånat efter. En liten kam & en sax :)
passa ju ganska bra tyckte jag. Nästa berlock jag vill ha är en G-klav, så nu vet ni det alla som läser! haha
Utöver det fick jag en popcornmaskin (som den sanna popcornälskaren jag är) och en Soda Stream. hm, mer då.. Trosor, Bh, duschkräm, presentkort o massa sånt småskit som är bra att ha!


Nyårsafton höll på att bli torr & tråkig, men nu har jag & Maria styrt upp det! Blir en liten hemma fest med de närmsta hemma hos hennes kompis Louise. Imorrn ska vi ner på stan o inhandla skumpa & fan o hans moster! Ska inte bli torrt på en fläck!

Ska lägga mig nu och invänta en full Isak som kommer stappla in strax, (eller ja, om 2 timmar). Spyr han så går jag hem fortare än fortast, ni känner ju mig, kräkfobi..

Ha en skitrolig nyår allesamman & gott nytt år!

22 december 2009

Två dagar kvar till julafton om inte alla redan räknat ut det! Går alldeles för fort! Har bara köpt en enda julklapp.. bra jobbat. Varför? jo..

Fick lov i fredags o direkt efter skolan åkte jag och Johanna hem till Anna i Arboga för att göra tårta (och sen äta upp hela). Hon fyllde i söndags nämligen :)

På lördagen jobbade jag 12-21 och på söndag 11-20.

Igår var jag på salongen & fixade Marilyns hår & sen Annas. Kom hem runt fyra till Isak. Vi bakade världens godaste chokladkola!! Antar att den redan är slut där hemma..

IDAG hade jag inget för mig. Förutom UM klockan nio. Var hemma tio över nio igen. Hann fan knappt vakna! haha.
Tåget mot Västerås går 11:10. Jag & Isak ska åka o köpa klart alla julklappar :) På tiden känns det som.

Imorgon kommer mammas jobbarkompis hem hit halv elva & vll ha blonda slingor. Så jag ska hjälpa henne med det även omjag HATAR att färga hemma med jävla ica-färger. Man vet aldrig hur det blir. När jag är klar med henne är det ar att byta om till min åkrahallen-outfit. Ska jobba 17-22:20

Inser n att jag hitills inte fått en enda jävla sovmorgonpå detta lov?! Blir väl så att jag sover ut på julafton & missar hela skiten. Lika bra, dagen tar ju slut så snabbt i alla fall.

God Jul & Gott nytt år på er!


Snö


Boven i dramat om vem som förstörde mina converse. haha. Huvudsaken är att det ligger kvar på julafton, inte samma sak annars. Sen kan det gärna försvinna så man inte behöver halka :) Min & Maddes tur till mig från Ica igår var ju smått kaotisk!


16 december 2009

"Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt?"

Nej.

Mina converse står på tork & stövlarna är framme. Lika bra


Vet ni vad som är mer värdelöst än att ha en värdelös lektion? Jo, att ha en värdelös lärare som är värdelös på att lära ut det värdelösa hon försöker lära oss. Därför sket jag i engelskan idag och var hemma redan klockan tio i ett! Skönt! Ligger i soffan nu och funderar på att slumra ett litet tag innan jag ska bege mig ut i snön på cykeln (livsfarligt) för att jobba 16-22:20

Imorgon är sista dagen innan lov kan man säga, för på fredag har vi "avslutning" och då är det inga värdelösa lektioner som står på schemat..
Jag, Hanna och Johanna ska bege oss till en annan håla, nämligen Arboga. Det blir firande utav Anna som ÄNTLIGEN fyller 17! Vi får gratta henne till den mest värdelösa åldern man kan beinna sig i, haha. Själv böjar nedräkningen till 18års-dagen! Inte så jättelångt kvar nu om det ska gå såhär fort!

Mycket "värdelöst" i dagens inlägg känner jag men jag hoppas ni har stått ut. NU: SÖMNTUR

13 december 2009

För alla som vill veta & är intresserade, så finns det låtar med Calle & Erik från Idol på Spotify! Calle gör ju låten hur bra som helst & Erik är bara.. MMMM marabou.. Låten är en personlig favorit så det är bara bättre.

Denna vädelösa söndag har jag fått lite sällskap av en stor gråsäl. Bara ca 1 månad kvar nu tills lilla Miliam kommer! LÄNGTAR!

Imorgon har jag praktik. Klockan tio ska jag klippa Maria kompis Louise (louice?). Vet ej vem det är just nu, men som alltid i Sala kommer man känna igen personen när man ser den :P
Ante min trogne kund kommer & ska klippa av sig det mesta av hans hår. Han vill se ut som Andreas & Cimon i Paradise Hotel! På tal om det så börjar det programmet NU så ska avsluta.
Hejpa


11 decemer 2009

hallå där kött o blåbär. Är så jävla mätt så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Det är som att mättheten har stigit upp ur magen, upp i nacken & vidare till huvudet för jag har liksom ont i huvudet.. Får väl skylla mig själv när man vräker i sig, men är det julbord så är det!
Var ute i Sätra Brunn med salongen som nu har en ny ung tjej antsälld & för första gången fick jag träffa den andra praktikanten dom har där. Hon går i trean i Uppsala. Så vi var alla 6 stycken istället för de 3 (fyra med mig) som det alltid är i salongen.
MYCKET trevligt var det :) God mat & mycket skratt :)

Kom hem lagom till att andra delen av Idol ska börja. Har spelat in första delen så ska kolla på det sen, men ska kolla vem som vinner nu tänkte jag.

Måttligt irriterad är jag nu när Agnes uppträder. INGEn rost överhuvudtaget. Tove är typ 1 miljon ggr bättre eller varför kansk einte sebastian som kom två mot Agnes 2005? Hm VAAvAVAVAVA????? blir fortfarande lika sur när jag tänke på det. Agnes är så jävla värdelös. Önskar att juryn kunde få tycka till om framträdandet. Hört treåringar som sjunger bättre

7 december 2009

Ni får ursäkta att jag har varit lite smått frånvarande men så kan det gå när man ägnar hela dagarna + kvällarna åt att skriva ett skolarbete. Nu är det klart i alla fall och jag landade på 15 sidor o tror jag har fått med allt osm krävs för MVG. Får jag inte det så går jag  och hoppar ifrån Vallbybron (som min gode kamrat Hanna hade sagt).

SKITTRÅKIGT idag på praktiken. Inte en enda kund. Totalt värdelöst. Maria hjälpe mig i alla fall att få en kund nästa måndag :)

Denna kvällen har jag pluggat (surprise surprise) och jag kommer göra samma sak imorgon. Har prov på torsdag & kan inte plugga på onsdag för då jobbar jag typ till halv elva :( Men tor jag skulle stänga med Anna S, så det ska bli kul. Dom två tjurigaste på Ica, haha!




1 december 2009

1 december 2009. Dagen då jag fick vaccinet insprutat i mig. I armen såklart. Lät lite fel annars

För ni som inte har tagit den:
Var nålen stor? Tittade ej
Gjorde det ont? Nej det sved lite när nålen sattes in, men inge mer.
Har jag börjat gå baklänges eller fått andra symptom? Inte än så länge nej.
Feber? Nej
Ont i armen? Ja faktiskt, om jag för armen uppåt. Rekommenderar därför att inte göra just så med armen. Sen är det klart att man är öm, så man får se till att det inte finns någon i närheten som kan stöta till armen hela tiden (typ som Isak gör just nu)
Gick det fort? Ja om man inte kämpar emot o töntar sig (som anna, moahah. Nej förlåt lilla pullan)
Känns det värt att ha tagit den? Ingen jävla aning. Tog den för att alla andra gjorde. Jag är så mainstream o faller för grupptrycket. Buhuuuu. Får väl se om alla som inte tagit den än börjar falla ner döda hör & var snart.
So long suckers.

Eller så kanske det är som Hanna säger; att någon hemlig konspiration vill utplåna alla på jorden. Jaa. I sånt fall är det väl bara att säga "Grattis, ha så kul helt ensamma här i världen"

NUNUNU ska jag sova på min onda arm. Känns JÄTTEKUL att jag ska jobba i kassan imorgon. Använder liksom bara armarna då. heja mig


RSS 2.0