Nytt!

 
Skitful på bilden men världens sötaste i verkligheten. Hade den igår till svarta jeans och korta skinnjackan. Skitsnyggt!!!!

Ser lite gråa ut men dom är mer mörkblåa :)

28.03.10

Herre min skapare vad roligt det var igår! Skitgod mat och gratis alkohol inne i gallerian plus bra sällskap. Blir inte bättre än så! TROTS att mina kära frisörkollegor inte var så sugna på singstar, så fick jag dom att sjunga i micken tillslut!

Vid klockan elva gick vi till hotellet! Min första kväll ute som artonåring!! Mycket lyckad kväll! Massor med folk (var ju löningshelg) så man träffade på många man kände igen. (hallå, det är sala liksommmmmm vad hade jag förväntat mig....)

Det enda lilla missödet var väl att jag fick en kille utslängd. Ett ex till min nära kompis som inte ville ge sig. Jag blev skitarg, och han med så vad gör han? Jo, kastar en stol rätt in i fönsterrutan. Men sen slapp vi han så det var ju bra!

Jag dansade så jag har träningsverk i varenda liten muskel tror jag. Kanske är dags att börja röra mer på sig!



Bara 2 bilder blev tagna! haha. Båda är ifrån gallerian. Ante högst upp och sen har vi två av frisörerna!


27.03.10

Sitter hemma hos Andreas medan han duschar och gör sig vacker. Vi ska korka upp här hemma strax och sen bege oss till gallerian där det vankas personalfest! Vi blir bjudna på massa god mat, vilket är ett stot plus eftersom att dagens frukost & lunch intogs vid samma tillfälle och bestod utan av korv med bröd! Om jag är hungrig? kanske lite kanske.......
Får se vad kvällen har att erbjuda! Vi hörss

26.03.10

Var och körde halkan idag! Gick skitbra, förutom att jag lyckades fixa punka på bilen. Återkommer!


Vuxenpoäng

Har varit nere på banken med far min och beställt Visa-kort. Fick med en internetdosa hem och jag har precis betalat min första räkning (saxarna), på internet!

Imorgon ska jag gå upp 05:45 (jippi.............................) för att hinna in till Västerås. Ska göra risktvåan, dvs halkbana. Sen får jag skynda till skolan så att jag hinner vara med på Wellas färgkurs i skolan. Har eget hår på eftermiddagen. Say goodbye to my utväxt!



Rotade fram mina chinos och supergamla sjal! Hade typ 50 sjalar att välja mellan, men denna fick det bli tillslut. Vårigt!=)

Scissor Sisters

och med rubriken menar jag inte popgruppen och inte heller den lesbiska sexställningen.

Igår fick jag hem mina saxar som jag beställde på Elmia-mässan! Vill använda dom nu!! Någon frivillig?



Slänger upp en liten video jag tyckte gick hand i hand med inlägget.
"Cut cut cut jag mår så dåligt"


25.03.10

Jag blev länkad i en blogg häromdagen (tack igen för det!) så nu fick jag lite press på mig att skriva nått intressant och bra! haha. Men vad? Det är frågan!

Kan ju börja med att berätta att jag idag försov mig med flit för att jag inte hann träna något på Hår & färg-provet. Trodde det imorgon men nej då, det var idag. Tänkte plugga igår men det kändes inte så jäkla lockande klockan elva på kvällen.. Jobbade ju igår. Var hemma halv elva, käkade mat och vips så var klockan mitt i natten.
Så med det välkomnar jag nya läsare! Försova sig med flit ger många bra fördelar;
* Du får mer sömn
* Du får mer tid på dig att plugga
* Du får mer sömn
* Du slipper tid i skolan
* Du får mer sömn


Sen kan jag nog inte komma på nå mer! Ska klä på mig strax och sen åka till skolan för att kolla på en dans/sång-teater. När jag kommer hem ska jag till banken med pappa och fixa Visa-kort nu när man är artooooooooooooooooooooon. SKitbra, så kan jag äntligen handla massa sexleksaker på internet..

....

ja det var ett skämt


10:38

Om tio minuter cyklar jag till tåget som tar mig till Västerås. Har bara två lektioner och båda är totalt värdelösa, men vad gör man inte om man är en sån duktig flicka som jag?




.......eeeeeeeeeh nej så var det nog inte riktigt nej. Åker egentligen bara för att kunna hömta hem mina frisörböcker för jag har tydligen prov imorgon!! Trodde det var på fredag... Skitdrygt med tanke på att jag jobbar 16:30-22:20 ikväll. När hade dom tyckt jag skulle ha tid till att plugga?
"Jaa men ni har vetat om det här provet länge och då kan man kan börja i tid och läsa på!"
NEEEEJ det kan man inte för det finns inte i någons värld tror jag. Jag har gått i skolan i 12 år och aldrig gjort det så tydligen har vår store Gud glömt att inprogrammera den biten i mig.


Hard work work

Nu är det spikat & klart att jag kommer jobba på Ica i sommar också. Ska jobba vecka 25-29 ca29h/v, sen har jag semester v.30-33. Blir lagom! Skönt att veta att man har jobb garanterat, vet inte vart jag skulle ta vägen om jag inte fick några pengar!

Har ni sommarjobb i sommar?

Isak kläckte nyss ur sig att han ville käka på Akropolis och han han bjuder? Vem tackar nej till det! Inte jag i alla fall! Kan vara skönt att få komma ut och fräscha till sig när man vandrat omkring i sovkläder hela dagen..

Skinny Love


New Moon

Jag och Isak hyrde andra Twilight-filmen för några dagar sen. Ettan tyckte jag var totalt värdelös och tjejer, HAN ÄR INTE SNYGG! Tvåan däremot tyckte jag var mycket bättre! Det enda som fortfarade stör mig är att Bella ser så himla besvärad ut hela tiden. Ser ut som hon är på väg att spy varenda sekund.

Man ser ju riktigt hur spyan växer i munnen på henne.


23.03.10

Hade en kanondag igår! Fick blomma från praktiken och massa fina saker hemma! Det bästa var väl dom 10.000 jag fick från mamma och pappa. Pengarna kommer gå till en ny dator (välbehövligt som fan!!!!) och som lite bidrag till Egypten-resan i maj :)

Fick en massa fina berlocker till mitt Tomas Sabo-armband också! Isaks present väntar jag fortfarande med spänning på..

Blev en hemmadag idag. Kändes som jag skulle spy imorse så med risk för att lägga en pizza under redovisningen stannade jag hemma!

Ska få något i magen nu och sen öva lite körkortsteori!

15 minutes of fame


Min farfar var med i lyckohjulet igår! Vi satt hemma allihopa samlade och kollade. Det slutade med att killen till vänster tog hem vinsten med ca 28.000 medan farfar och hon i mitten fick 0. haha.
Farfar hade några fina chanser, men han gjorde bort sig två gånger (!) genom att säga en vokal vilket man inte får!! Man får bara säga konsonanter i detta spelet för att lista ut orden. Tyckte lite synd om han, men han var väl så ivrig för at han kunde hela ordet så han tänkte väl inte! Men men, vad spelar det för roll när man kommer hem och vinner 27.000 på lotto istället? Jävla tur han har. Sist var det farmor som kammade hem 10.000 på ett lotteri. JAG VILL OCKSÅ!

Så nu har alltså min lilla farfar han varit med i Ordjakten (som gick förut på 4an) och lyckohjulet. Vi får se vad som kommer härnäst.. Idol? Dejting in the dark kanske? haha

19:25


Så här vårklädd var man för någon dag sen, men nu är snön tillbaka. Genom att titta på vårat balkongräcke kan jag konstatera att det har kommit minst 15 cm snö.

Längtar tills termometern står på 18 grader igen..


21.03.10

Bloggen har definitivt kommit i andra hand dom senaste dagarna, men så kan det bli ibland! Kan ju inte alltid sitta här och uggla..

Har lite outfits att visa senare (som om jag någonsin varit en sån bloggare....), men just nu ska jag duscha och bli till en människa . Har varit så seg idag med tanke på att jag igår gick upp 05:15 för att åka på frisörmässa i Jönköping!
Jag, Anna och Hanna tog oss dit i bil och alla andra i buss. MYCKET skönare med bil för då kunde vi åka hem när vi ville. Vi åkte hem ca halv två, och bussen åkte sex! Hade dött om jag stannat kvar så länge. PLUS att det tar ju 3,5 tim med bussen hem också, så dom som åkte den var hemma typ tio. Vi andra var i Västerås igen vid halv sju och jag var hemma i Sala igen åtta. Trött som ett djur var jag! Men jag fick det jag åkte dit för, vilket var nya saxar och en kniv som man klipper med, haha). 

Idag blir det definitivt en slappdag. Hade tänkt gå och sola idag, MEEEEEEEEEEEEEEEEEN  det är bara en liiten liten detalj; det har börjat snöa igen. Man blir fan deprimerad på riktigt. Jag som trodde att våren verkligen var på väg. All slask hade ju nästan försvunnit också :( Nu börjar det liksom om igen.

Jag ska inte hänga läpp nå mer nu. Fyller faktiskt 18år imorgon!!! Snabbt går det! Det står inte på förrän man går och sprutar in botox i kinderna lagom till 50årskrisen.

15.03.10

.. och det är nu bara 1 vecka kvar tills jag fyller!!!!! Jag har funderat på vad som är bäst med att bli arton, och förutom att behöva smygdricka alkohol (som om nu mina föräldrar var dumma i huvudet och inte fattade att jag gjorde det..) så får jag högre lön på Åkraballen, även kallad Ica för er som inte har hängt med så länge i min blogg
No more 71,77 eller vad fan det nu är, MOAHAHA, katsching (eller hur det nu stavas, men det ska föreställa ett kassaljud, ni vet, när man får pengar. haha)



14.03.10

Gooooood kväll! Sitter här hemma hos Isak och pillar mig i naveln. Det gick bra för han och grapparna i hockeycupen i huvudstan, tog hem hela skiten faktiskt!

Han kom hem idag igen, men istället för att ligga och kramas och vara glada över att träffas igen, så drog jag med honom till Surahammar där min lillebror hade innebandymatch! Jag fick äran att övningsköra dit och hem (annars hade jag aldrig följt med, haha) och det gick så bra så. Sammanlagt körde jag ca 12 mil, och fick träna lite i mörkerkörning på vägen hem! Det går framåt people

Ska strax lägga mig i sängen och glo på spökprogram. Blir alltid lika rädd och olyckligtvis så har Isak alltid lyckats somna innan programmet är slut.. Omöjlig att väcka är han också, så jag får ligga helt ensam och av rädsla gråta mig till sömns

Modevisning!

Vaknade för en halvtimme sen av en skitdryg dröm! Drömde att jag hade ansvaret över min praktikplats, nämligen frisörsalongen NIKITA. Men det var lite svårt att hålla ställningar för det kom en massa invandrare som snodde hårfärg och slängde omkring det i hela gallerian. Jag fick panik och sprang och jagade dom. Sen hade vi tydligen en jättestor elefant i porslin i salongon som dom kastade ner til  första våningen så att den gick i kras.. Efter ett tag såg allt ut som en öken och det flög bomber överallt. Det hela slutade med att jag låste in mig på toan och ringde polisen som kom dit med kulsprutor och dödade allihop. haha. Helt sjukt!

Klockan tre ska jag ner på stan med Johanna för att kolla på en modevisning som några ifrån Stil & Trend från min skola anordnar. All lycka till er Louise (om du nu läser det här, haha). Jag håller alla tummar jag har!


Texttexttext

Har varit mycket tesxt här ett tag nu! Dags att lägga in lite bilder. Lovade ju förut att ni skulle få se bilder på mitt lilla projekt, ni vet det där med 300 jackor och 500 väskor (eller om det var tvärtom) Men skitsamma. Det är inte det viktiga. Om ni skrollar ner lite kan ni läsa mer!

Så här blev det i alla fall:




Nu ska jag övningsköra till affären och handla lite käk. Sen blir det nog ett bad!

Porno


Hittade värsta porrbilden på mig själv på Isaks dator. Mörkhårig var jag också. Grrrrrr

12.03.10

Vaknade klockan elva idag när Isak kom hem från skolan (vad är det för jäkla tid att sluta skolan?). Gjrode mig lite vackrare och drog med mig ovanstående ner på stan. Jag är faktiskt ledig idag och det är hur skönt som helst! Smsade Madde och frågade om hon ville kolla på melodifestivalen ikväll.. Dagvild? Ja

Hittade faktist nada nere på stan. Vill ha en vårig jacka och fick sms imorse av H&M där det stod att man fick 100:- rabatt på jackor. Perfekt tänkte jag och skuttade glatt in bland jackorna. Hittade som sagt ingen men Isak hittade en skitsnygg. Kul för han.............................................. Använde smset gjorde han också.....den jäveln

Nu ska jag pussa lite på min sötnos innan han lämnar mig för hockeycup hela helgen.  


11.03.10

Hallå i stugan. Kommer ni ihåg mig? Har legat lite på latsidan ett tag och inte haft nå kul att skriva om.
Isak har fyllt arton (grattis igen älskling) och skolan har dragit igång igen efter lov. Är väl pga av det som jag har varit så slut i huvudet, haha.

Körde hem ifrån Västerås idag. Går bättre och bättre och känner mig skitladdad inför min dubbla körlektion på tisdag! Har ju gått piss dom senaste gångerna känns det som. Läraren säger visst att det har gått bra, men känner jag själv att det gick dåligt så kan jag inte ta åt mig vad dom säger.

Antar att jag har 3 miljoner blogginlägg att läsa ikapp. Tänkte slå mig till ro och göra det. Sen så kommer Ante hit för att klippa manen.



Krokar

Jag skulle som lovat förklara lite mer ingående om varför jag var på jakt efter krokar idag!
Jo mina kära vänner! Det är så att när man har 500 jackor och 700 väskor så är det lite svårt att veta vart man ska göra av allt.
Igår var jag och pappa på IKEA för att försöka lösa detta problemet och det gjorde vi genom att köpa ett helt vanligt hyllplan. Ser ut som en vanlig bräda bara, haha. Denna är tänkt att jag ska ha bakom min dörr och använda som en väskhylla eller nå liknande. Nått skit hittar jag säkert att lägga på den! På undersidan ska vi skruva fast en rund järnpinne. haha. (Jag vet att jag är en mästare på att förklara.) På denna pinne ska det hänga lösa krokar som jag kan ha jackorna på. MEN nu till the big problemo. Alla halsband och skärp man har ligger, ville jag kunna hänga upp & det blir inge bra om man hänger dom på dom lösa krokarna bland massa jackor.
Just nu har bara mosat ner massa halsband i en liten korg där dom ligger helt ihoptrasslade, så där för ville jag ha andra "fasta" krokar som man sätter i väggen! Så det var alltså såna krokar jag var på jakt efter och jag hittade några fina =) Ni kan ju få se en bild på hur det blir när det är klart. Förstår om det är lite rörigt i era huvuden nu för det är det i alla fall i mitt..

Har övningskört massa idag. Första gången jag körde in i en biltvätt också, kommer ihåg hur jäkla kul man tyckte det var när man var liten. Sen så körde jag ju till och från Västerås igår också! Duktig flicka!


06.03.10

15 plusgrader och jag ska ut! Inte fasen tänker jag sitta hemma och uggla nu inte!

Jag ska dra med mig en bakis Johanna ner för lite fika och sen ska jag leta på krokar. Kan förklara mer ingående sen. Har ej so much time nu



Detta har jag på mig. Skinnjacka, känns som hundra år sen jag såg den.

Tröjan ser blå ut på bilden såg jag nu men den är mer beige.
Till detta har jag min nya väska (trycker ni här ser ni den och även tröjans riktiga färg) och ray ban-glajjer! åh, VÅÅÅRKÄNSLOR!

Off i go!

Har körlektion klockan fyra. Denna gång INTE med han gubben jag haft alla andra gånger. He was not my type, så jag ska testa köra med tjejen som verkade lite mer full med liv!

Jag har på mig min nya stickade tröja från H&Ms killavdelning. Skitskön!
 
Avslutar mer en superseriös bild.

Hoppas ni känner hur jag verkligen spänner ögonen och blicken på er.
Over and out!


04.03.10

Dagen började med två avsnitt av Svampbob fyrkant, min absoluta favorit. Har lyckats ta mig upp nu och ska ner i källaren och ta reda på tvätten. Kanske inte det roligaste, men nödvändigt som satan!

 
Gammal bild från i somras. Jag var brunhårig och Isak ser allmänt småfet ut, kolla kinderna! Man vill bara nypa tag i dom! haha

Sådär ja!

Min tredje maskin med tvätt går för fulla muggar nere i källaren. Skönt att slippa gå naken..
Skämt o sido (hatar det uttrycket)

Som jag hoppats på hittade jag lite fint på stan!

H&M killavdelning 199:-

H&M Lång t-shirt 149:-
Väska (som jag var tvungen att köpa för att få lite vårkänslor) 149:-
1. 
2 & 3
Lindex Halsband 1, 99:-
Ur & Penn Halsband 2 & 3, 30:- (rea) plus 129:-

Använder aldrig halsband, men fick för mig att jag ville ha några stycken som man kan hänga på sig tillsammans och sen ha på sog det här;



Ska svira om till mina Ica-kläder strax och sen cykla iväg. Börjar halv fem till halv elva! Hejsvejs

03.03.10

Vaknade av att Madde skickade sms imorse! På 25 min lyckades jag ta mig upp och göra mig iordning! Rekord tror jag. haha

Vi ska ner på stan och käka, blir frukost för mig. Kanske kolla runt lite i dom butikerna vi har här! haha. Förhoppningsvis följer det med något hem. Var ett tag sen jag handlade men nu har man ju fått lön och allt! LET´S SPEND IT ALL

Ursäkta mina hemskt tråkiga kläder men det var vad jag hittade igår kväll innan jag åkte hem till Isak. Bara drog på mig något med tanke på att ALLT är i tvätten. Men så kan det vara!
Så här ser jag i alla fall ut idag;
 
 
Jeansleggings; Only
Kofta; Gina Tricot
T-shirt; Weekday
Skor; Scorett
Bebis; Miliam, Maddes lilla skatt som jag ska få träffa nu!

(p.s. Tycker om min hand på lip-bilden, den liksom lägger sig automatiskt som ett sär. Har det i blodet. d.d)


02.03.10

Tror ni jag tog det lugnt igår? näää inte riktigt va.
Det har hänt en gång förut och idag hände det igen; jag var bakis i kassan på Ica.
haha. Finns inget som är värre tror jag! Fy satan! Sitta där & vara trevlig när magen nästan vänder sig ut & in och huvudet är på väg att snurra av från nacken.

Jag klarade mig genom dagen i alla fall. Jobbade 08-16. Åt en macka på hela dagen, och den åt jag vid halv tolv, så är hungrig nu kan jag lova!

Ska träffa Johanna lite senare för lite kebab och film! :) Nu ska jag lägga mig och snora lite i soffan. Älskar att vara förkyld! Kan det inte snöa lite mer så att jag kanske dör av köldsakdor när vi ändå håller på?

Bitter? nej nej. absoluuut inte


01.03.10

Vi entrar en ny månad idag, mars! 18-årsdagen kryper sig närmare, men innan det är min tur är det min älsklings tur som fyller om en vecka!

Jag ska göra ett ryck nu! Har legat i vaken sen klockan halv tolv och kolalt på OS (igen, vad är det med mig? Igår var det herrarna i curling). Det var fem-milen och fasen vad nervös jag var på slutet! Låg och halvskrek; "KÖR DÅ FÖRFAN!" till Johan Olsson som fixade en bronsmedalj!

Nej som sagt så ska jag göra ett ryck så att man blir pigg och fräsh! Klockan tre får Sala besök från Arboga. Anna ska hit och vi ska hem till Johanna för lite mat & vin! Blir nog dock en lugn kväll då jag ska upp och jobba åtta imorgon.. Hua!


Anna och Johanna (som numera är brunhårig!! Spännande att se hur det blev! Jag var ju inte med i skolan när dom färgade.)

Jag är fin som vanligt!

Ha en bra måndag allihopa!


RSS 2.0