Ännu denna vecka hade sitt slut..

.. och om c.a 50 min är det en ny vecka. Jag startar den som vanligt med en dag på salongen. Har två klipp + färg. Först kommer Isaks mormor och sen min kusins vän Pernilla. Kul att få färga lite! Mest klippningar annars..

Ska lägga mig ner i en nybäddad säng bredvid min älskling och leta resor. Ha en bra start på veckan you guuuys. (slänger mig lite med engelska ord här om det är okej)


jag hör hemma i, g-g-g-gullbergs kaj paradis


Där ser man

Naattisch.blogg.se har en "Veckans blogg-tävling" där jag är nominerad. Inte för att jag tror någon kommer göra det, så känns det uppenbart att jag upplyser er om att ni kan rösta på mig här;
http://naattisch.blogg.se/2010/january/veckans-blogg-3.html#comment
Sen trycker ni på min blogg (som är nr.8) i form av en kommentar. Helt frivilligt att göra detta, men skulle ju vara kul!

Man kanske skulle springa ner o sno en eller två muffins i alla fall? ...

31.01.10

Vaknade klockan halv ett idag! Skönt som attan.  Isak åkte iväg på hockeymatch halv två och jag har varit själv här hemmas en dess.

Fick ett litet ryck mitt på dagen så gick till Willys (förlåt Ica för min otrohet) och köpte massa bakingridienser och sen satt jag igång med storbak! haha, kanske inte STORbak, men gjorde en omgång muffins och sen havreflarn. har aldrig bakat havreflarn men blev skitsugen på det så, why not?

Gott blev det i alla fall men ska inte smocka i mig allt nu. Istället ska jag spela ett spel som Isak köpt. Det heter Bonniers Trafikskola 2009 och det är i princip ett program där man får lära sig körteori i 3D-miljö. Låter roligare än att läsa en teoribok! Så ska ge det en chans tänkte jag. Gjorde ett "teori-prov" på Isaks iphone, det är väl inte somd et riktigt provet men ändå, och jag fick 25/65 rätt.................... hehe, blir lite rädd för mig själv


Day after day, it reappears

 Älskade serier med så många bra låtar


Watch out, or i´ll scratch you

Jag försökte ju så vackert tala om vad jag ville ha för naggellack igår. Gick ju sådär med den förklaringen, men däremot så hittade jag faktiskt ett som såg ut som jag tänkte mig!

Försökte ta bild men färgen ser så orange ut, men om ni bortser frånd et o tänker mer röd så har ni det.

Tip of the day

Skulle ju tipsa om världens bästa hårprodukt igår. Mina vänner vet att jag använder den flitigt!
Den är av märket Kérastase som förävrigt handlar om just vård. Alla deras produkter är som mest vårdande. Just denna passar bäst dig som har ett skadat/försvagat hår. Som jag t.ex, går ju från mörkhårig till ljushårig stup i kvarten. Blir mycket blonderande där vilket ger ett försvagat hår.
För er som har mer torrt hår finns denna även som vit tub med orange lock. Också helt underbar och båda luktar så jäkla gott. Nästan beroendeframkallande! haha

Använd denna i fuktigt hår efter att du duschat. För att den ska tränga in och verka i håret behövs det värme. Produkten är värmeaktiverande. Jag fönar alltid håret och sen drar jag igenom snabbt med plattången. För mig ger även produkten en utslätande effekt, det blir mycket enklare att borsta igenom. Utöver det blir håret lent och återuppbyggt (efter några gånger)

Den räcker otroligt länge också. Det behövs bara en liten klick som man fördelar jämt i håret. Tar man för mycket kan vissa uppleva att det blir fett, (dock inte jag som öser i, men i alla fall, haha)
Jag tror att den prismässigt ligger rutn 235 kr, elelr 253 kr. Stor koll man har, jag vet.. Men runt där. Samma sak gäller den vita tuben. Helt klart värt pengarna och fungerar garanterat. Har inte blivit misslyckat på något hår jag använt den på.
Så spring o KÖÖÖÖÖP

Gårdagens

Hade gömt min ljusa jeansskjorta från Zara långt in i garderoben och därmed glömt bort den. Men igår åkte den fram igen!


30.01.10

Har precis gjort mig vacker för idag. Man kan ju inte se ut hur som helst.. haha. Ska ut i snöstormen (va? nää snöar det? kors i taket......) med min man och gå ner på stan.

Ska köpa nytt svart nagellack, och INTE det där Depend eller vad fan det heter, det som i alla fall kostar 25 kr. Har haft det förut och det har varit okej, men nu när jag börjat använda svart så är den helt seg, typ som sirap. Blir skitfult. Så ska kosta på mig något lite dyrare!
Vill även ha ett ljusrött, typ lite neon-aktigt! haha, svårt o förklara, men ingen tant-färg som blodröd.

Kvart över fyra har min lillebror innebandymatch, så vi tänkte gå och titta på han för en gångs skull. Mamma tjatar så mycket. Blir så sur om dom förlorar bara, då går jag därifrån ;)

Tänkte tipsa om världens bästa hårprodukt senare, använder den jämt. Men nu har jag inte tid för snön där ute lockar mig för mycket så ska ut.


Långvarigt

haha vad hände? Isak ringde nyss. Detta var vårat samtal exakt;
Jag: Hej
Isak: Hej
lång tystnad, väntar på att han ska säga va han ville.
Isak: Nej det var inget
Jag: Okej
Isak: Hej då
Jag: Hej då

Ungefär lika givande som för någon dag sen;
Jag: Hallå
Isak: Hej
tystnad.
Isak: Jag ringde fel
Jag: Okej
Båda: Hej då

haha, vi kan vi

Produktiv? Jag?

Det är inte ofta man får mycket gjort i skolan.. På sin höjd kan man slå till med en fiskbensfläta, komplicerade grejer det där.
Anna gjorde på mig.
Annars kan man leka Marge Simspon goes brown!

Fint att du fick med fingret på ett hörn också Berndtsson!

Nu ska jag kolla på Jalla Jalla med mamma. Var ett tag sen man såg den! Hade helt glöt bort deras lila rollspel i början! haha

"Ja hej, eh, du kanske känner igen mig från våningen över, heh, jag är ju din granne.
"Ja jag vet"
"Eh ja, jag ska ha lite gäster över ikväll och tänkte om jag kunde få låna lite socker"
"Eh.. Ja visst det går väl bra.. (går & hämtar socker).. Här, varsågod"
"Tack"
"Jaha? var det nå mer eller?"
"Va? ehh, nää.."
"Du kanske vill komma in och knulla lite?"
"Ja visst, fan va schysst"


Fan va ung Fares Fares var, men inte var hans näsa mindre


Det räcker nu

När parkbänkarna inte längre syns och snövallarna räcker upp till midjan på mig, räcker det inte med snö då Gud? Snälla?
Jag har ju för fanken min allra första körlektion med körskola på tisdag, varför var du tvungen att fisa ut dessa små vita tussar? Vill du att jag ska köra ihjäl någon kanske?


Miliam

Grattis Madde och Rickard, ni har världens finaste lilla pojke! <3



(åter igen så är bilderna tagna med min Hi-tech mobilkamera, haha)

Prov

Har inte tid för er just nu, det är Pluggmode ON som gäller! Prov imorgon i Hår och Färg. Wish me luckkk

27.01.10

Idag hade vi bara en lektion som var engelska. Kände inte direkt för att åka in till Västerås bara för att gå på den och sen ändå bli tvungen att gå lite tidigare för att hinna med bussen hem. Lektion i ca 40 min? Nej tack. Skön grej dom har uppfunnit i alla fall, den där telefonen man ringer och sjukanmäler sig till! haha

Isak väckte mig typ kvart över elva för då hade inte han någon mer lektion. Han tvingade ner mig på stan i snöovädret (NÄR FAN SKA DETTA SNÖANDE TA SLUT?!) för att han ville käka på Johanssons. Snäll flickvän som jag är följde jag med.

En pastasallad och ett wienerbröd senare skildes vi åt för han skulle på träning och jag skulle hem till Madde och hälsa på lille Miliam! Finare får man leta efter! Kommer lite bilder sen som jag tog med min hi-tec mobilkamera.

Klockan halv fem ska jag jobba :( Kommer hem runt halv elva och då måste jag plugga lite, prov på fredag i "Hår & Färg"

Turn off the lights and the telephone


NÄR?

MADDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NÄR FÅR MAN KOMMA OCH HÄLSA PÅ!????????? SVARA GENAST ANNARS BLIR DET NACKSKOTT

26.01.10

Haft två ynka lektioner idag; Stil-och kulturhistoria och Inriktning mot kund (kundmottagning i skolan).
Någonstans mitt på dagen gjorde vi dåra individuella val inför trean. För min del blev det "Träning inför gesällen" som är en 100-poängskurs och som räcker hela året. Sen två 50-poängskurser varav en som ligger på vårterminen och den andra på hösten. Matematik B (för att det är bra att ha om man vill plugga vidare. Kommer fan aldrig klara det. no mattesnille) och Småföretagande A var mina val.

Låter som jag vet vad jag pratar om när jag slänger mig med poäng o kurser hit o dit, men tro mig, det gör jag inte..

På kundmottagnigen ville Hanna ha hjälp med att färga hennes kund. Skönt att vi var två med tanke på att vi typ bara hade en timme på oss. Sen var det en annan liten sak också.. Jo just det, hon var från Irland! Haha. Ni skulle ha hört min vackra och gramatisk korrekta engelska!
Det gick bra i alla fall. Var egentligen bara lite problem när man skulle diskutera färgen. Hon förstod inte riktigt vad man menade med att det antingen kunde vara en varm eller kall färg. Försök förklara det bättre på engelska. Varm gick bra (guldigt) men kall? Ash? Alltså ask, fast Ash är väl aska, haha.

Hon blev i alla fall jättenöjd och hennes kompisar som kom dit på slutet tyckte det blev "lovely". En av dom pratade så grov irländska, så jag höll mig ifrån att prata med henne, det överlät jag åt Hanna! haha

Vad mycket det blev nu! Mycket skitprat. Ska slänga mig på soffan och sen åka till körskolan kl. 17 för min första teorilektion! Hejsvejs


Svart

På min praktikplats får man bara ha svart/vita-kläder, så innan nyår köpte jag det här linnet på Lindex för c.a 70 kr (rea). Använde det för första gången igår på praktiken. Brukar egentligen inte tycka om när linnet har en sån där form där nere, men köpte det ändå för att det var så billigt! Faktiskt så var det inte lika hemskt när man hade linnet på sig.

 

25.01.10

Hade praktik idag 10-18 och jag hade två kunder! En av dom är Emmelie som vanligtvis också jobbar på salongen men som är mammaledig för hon ska ha barn (heter det så förresten, när man är gravid? mammaledig? Aja, ni förstår nog!)
Vi fixade hennes utväxt så att hon blev helblond o fin igen, sen så klippte vi igenom det.

Min andra kund var min käre kollega Viktor från Åkraballen (ica). Gock fort för det var bara maskin över hela skiten. Fick småhår över hela mig o i utrymmen vi inte ska nämna

Ska sova nu så att jag orkar med 7-tåget till Västerås.

Förresten så pratade jag sommarjobb med kassachefen imorse. Jag sa att jag inte ville jobba lika mycket som förra sommaren (hela sommaren minus en vecka, 24h/vecka), jag sa också att jag ville jobba i början så att mankan åka utomlands med tjejerna i slutet på lovet. Fick veckorna 25-29! Kunde inte bli mer perfekt!

Godnatt!

Gammal bild från Turkiet maj-08


25.01.10

Hade praktik idag 10-18 och jag hade två kunder! En av dom är Emmelie som vanligtvis också jobbar på salongen men som är mammaledig för hon ska ha barn (heter det så förresten, när man är gravid? mammaledig? Aja, ni förstår nog!)
Vi fixade hennes utväxt så att hon blev helblond o fin igen, sen så klippte vi igenom det.

Min andra kund var min käre kollega Viktor från Åkraballen (ica). Gock fort för det var bara maskin över hela skiten. Fick småhår över hela mig o i utrymmen vi inte ska nämna

Ska sova nu så att jag orkar med 7-tåget till Västerås.

Förresten så pratade jag sommarjobb med kassachefen imorse. Jag sa att jag inte ville jobba lika mycket som förra sommaren (hela sommaren minus en vecka, 24h/vecka), jag sa också att jag ville jobba i början så att mankan åka utomlands med tjejerna i slutet på lovet. Fick veckorna 25-29! Kunde inte bli mer perfekt!

Godnatt!

Gammal bild från Turkiet maj-08


You love music so I put it in song

Nu blir det Paradise Hotellllllllllllllllllllllllllllllllllllll. DU VET ATT DU VILL TITTA

p.s. Mitt tidigare "matlöfte" har upphört. Hade jag rätt eller hade jag rätt? d.s.


Vad har det tagit åt mig?

IGÅR när jag och Isak var på väg hem till han blev jag så jääääääkla sugen på pommes frites (skitfult när man skiver det, men jag kan ju inte precis skriva pomfritt, haha) I alla fall..
Var hur sugen som helst, men Isak orkade inte gå med mig dit och jag blev så frustrerad så att jag fick tårar i ögonen. Alltså förstår ni? Jag började nästan grina för att jag inte fick lite strips från Tellus med svag kebab-sås, PATETISKT

Idag har mamma pratat mig in i att inte äta så mycket skit. Hon hade kört någon fasta i tre dagar förut men det kommer jag aldrig klara av. Så därför ska hon & jag typ bra äta ägg och fiskbullar för att det innehåller 0 kalorier.
hahah vilket skämt, wish me luck

Detta är vad jag äter nu, jättegott verkligen...

Hur länge tror ni det håller? Jag ger det fram tills inatt när jag går o lägger mig. Brukar bli skitsugen på glass på kvällarna..


Luxurious dinner

Efter solningen gick vi svettiga och äckliga till Willys för att handla tonfisk i olja. Jag ska äta tonfisk och spagetti. Det är fin mat det! Ni kan få recept sen om ni vill, men egentligen är det bara att öppna tonfiskburken och bre ut innehållet i en djup tallrik. Sen häller man över spagettin, rör om, och VOÍLA! Dinner is served

känner på mig att detta blir mitt sista inlägg för idag för söndagar har en tendens att vara väldigt händelsefattiga. Imorgon tar vi nya tag mot en ny vecka! Börjar med praktik, kul! =)

Lika blek idag också

Vaknade faktiskt tidigt idag, halv elva, trots att jag inte gick och la mig förrän halv två kvällen innan. Kanske hade sovit längre om inte en viss Isak Svensson legat och pillat på mig och tjatat på mig att jag skulle vakna.. Kan ju bero på det när jag tänker efter

Payback´s a bitch, som man säger. Jag drog med mig han till solariet så att han fick svettas lite. Inte fan blev man nå brunare heller, det är bara sekudnerna när man precis stiger ur solariet som man tänker "wow, jävla pepparkaka" men nu är jag lika blek som vanligt! Ändå är jag alltid lika villig att betala 50 kr för dom där 10 sekundrarna efteråt. Rena rånet!




Svar på tal

Anonym om Kan inte mer än hålla med:
Skämmas borde du göra din smyg nasisit..usch att du har mage att umgås med invandrare när du känner så..

Mjaa.. vad ska man säga. Att mina invandrarkompisar kanske känner exakt likadant som mig vissa stunder? Bara för att man är av samma skrot och korn betyder det inte att man behöver älska alla sina likadana. Skrev jag kanske inte att det finns många svenskar som jag har blivit minst lika irriterad på? Jo, om jag minns rätt så skrev jag det. Ursäkta mig om jag smyger med att vara nazist (som förövrigt stavas med z och inte s) men då kanske du inte ska smyga med ditt namn pajas och säga vem du är!

24.01.10

Nu är det bara tre ynka dagar kvar tills jag får påfyllning på kontot. Det här har varit den längsta månaden hitills och det har verkligen kliat i fingrarna MEN, jag har faktiskt varit överraskande duktig. Borde få pris.

Sitter och längtar efter att Madde och Rickard ska komma hem från BB med Miliam!! Vill bara pussa och lukta på bebisen, haha, finns inget bättre.

Idag har jag inga planer överhuvudtaget! Vet att jag vill sola, men frågan är om jag orkar gå ner på stan för att göra det. Skulle ju inte skada med lite frisk luft iofs

Not okay

Skyll inte på din mobil. Så jävla dålig stil. Orkar snart inte mer

Om man ändå hade åkt till Hanna ikväll och haft det trevligt med en vän


Kan inte mer än hålla med

Snacka om att Katrin Zytomierska slår huvudet på spiken och klickar grädden på moset med detta inlägg. Vem har inte varit med om följande som hon skriver om. Det behöver inte vara just på bion, men det kan vara under en föreställning/föreläsning (ofta i skolan där jag känner igen det här). Kan verkligen tänka mig hur dom höll på när man läser hennes inlägg. Därför lägger jag upp det här nu för jag vet att detta är något alla stört sig på någon gång. OAVSETT hur mycket man predikar om att "alla är vi från samma källa, hudfärgen spelar ingen roll" så vet jag att den människan någon gång tänkt inte så snälla och jämställda tankar.

Nu säger jag inte att alla är såhär, absolut inte, har flera "färgade vänner", men visst fan finns det dom man skulle vilja skjuta om det var lagligt. Även vissa svenskar ska poängteras. Vet precis vilka det skulle vara..
Läs här:


Jag förstår hur frasen "Jävla blatte" har uppkommit. Jag förstår det efter att vi var och såg Snabba Cash i Heron City igår kväll. Jag kommer inte att åkta till Heron City inom snar framtid igen. Och jag kommer aldrig igen att gå på bio där. Jävla blattar. Fan, det är helt obegripligt, vem är det som uppfostrar de här människorna? De har ingen respekt alls för andra i sin omgivning och sen undrar man varför det finns våld och slödder som försörjer sig på att kränga knark och själa prylar. Jag undrar inte. Om folk inte ens kan hålla käft i en biograf så är det ju klart som fan att de inte kan läsa en bok eller klara av en tenta. Det är ju solklart. Och som de håller på! Så jävla genomskinligt. De skrattar när det är minsta lilla kärlek på duken. De skrattar när folk gråter eller är upprörda.  De skrattar åt felöversättning från serbiska till svenska. De skrattar för att de har ett stort behov av uppmärksamhet och brist på kärlek. För vem i helvete bryr sig egentligen om de översatt fitta till fitta eller hora? Vad spelar det för roll? För de här människorna spelar det tydligen jättestor roll. De skrattar så de kiknar när Mrado kallar sin dotters fröken för "jävla fitta". Eller kanske säger han "jäva hora" och de översatt fel till svenska. Det är så roligt för de här ointelligenta blattarna så under vissa perioder trodde jag att jag satt på Raw eller Norra Brun när jag i själva verket kände sorg och försökte att uppskatta en väldigt välgjord och skitbra film.

Jag tycker att utlänningar får skylla sig själva för att det finns rasism i det här landet. De kan inte bete sig. Jag skäms för att jag har polskt påbrå. Skäms som en pizda eller som en kurwa. Ni väljer.

Taget från http://finest.se/katrinSchulman


It´s hard to say that i rather stay awake when i´m asleep




Fullt upp

Ibland på praktiken så är det verkligen torka på kunder.. I alla fall för mig eftersom att Nikita inte bokar in kunder åt mig. Men nu är det sex stycken som vill komma, så nu gäller det bara att pussla in dom :) Räcker knappt att bara vara där på måndagar då, önskar att man var där hela veckor ibland. Lär sig ju mer där än i skolan..

Ska väcka Isak nu som ligger bredvid mig i soffan och sover. Vill hellre ha han i sängen

och det lät ju inte lite fel.. herregud

Uppsättning

För ett tag sen gjorde jag & Anna massa olika uppsättningar. Denna var dessvärre den enda som man kunde visa upp på bild. Vi var nämligen inte så seriösa för det går knappt å få det fint med våra dockor vi har i skolan!  Äckligare hår får man fasen leta efter!
 
Inte så välkammat som ni kanske ser men, den blev ju bättre än skitkorvs-uppsättningen eller hur berndtsson? fy fan så den såg ut

Skolmat i mitt hjäärta, låt mig besjunga dig nu...




Det är bra att ha en vän i klassen med körkort, det kan t.ex. resultera i att man kan äta McDonalds i skolans cafeteria!
(Du Johanna kanske däremot borde dra på glutenburgarna innan du får 3 hakor)
haha

22.01.10 Välkommen till världen

Skulle inte säga/skriva något men det löftet har redan brytits på facebook av någon annan, så jag tänkte bara ta tillfället i akt o säga att älskade lilla Milian änligen tittat ut och jag kan knappt vänta på att få träffa honom!!!! Har världens magknip! Säger som jag sa till Malin; Sånt här är fan lika påfrestande för oss ovetande utanför som för mamman!
Framförallt så hoppas jag att du mår bra Madde och att allt gick som smort! Vi hörs snart <3



21.01.10 suddigum=MVG?

Idag skulle vi frisörtvåor ha "tagit hand om" dom nior som sökt in. Vi ställde upp massa olika stationer och möblerade om. Jag ställde mig och rullade permanent och gjorde en uppsättning medan dom andra gjorde något annat. Men det kom inga nior..  Med andra ord; jag kunde ha haft sovmorgon..

Moving on..

Vi hade spinning på idrotten, det bokstavligen rann svett om ni ville veta. Våran idrottslärare hade lovat att säga till innan vi skulle ha det så att man kunde ta med skor, vattenflaska o liten handduk (som man har udnertiden). Men inte fan hade hon sagt till innan idag, även fast hon påstod det. Jag kunde ju som vanligt inte vara tyst utan exploderade vilket resulterade i att hon smällde igen dörren i våra ansikten. Jag är så bra på att medla.. Efteråt, nör lektionen började, så började hon tjaffsa om ditten o datten och jag, självklart jag, blev vansinnig och sa att det inte handlade om det utan att det var principen att hon inte sa till fast hon skulle ha gjort det, och att jag blir arg för att hon ljuger o säger att hon visst har sagt till. Då kom denna brillianta kommentar från henne; "Om ni satsar på höre betyg borde ni ha med er skor" JAHA MEN VA BRA. Får jag kanske vg i svenska om jag tar med mig penna, och mvg om jag kommer ihåg suddet också?! ...

Det sa jag inte, men jag tänkte det inom mig. Istället sa jag att vi inte är mer än människor och därför glömmer vi ibland.
Mitt humör gick upp lite under tiden som vi satt och trampade. Hon hade nämligen följt mitt råd och byta skiva från typ Jill Johnsson till Black Eyed Peas (bl.a.)


nytt i bloggen

jaha, då har man trixat ihop en ny header. Orkar inte lägga ner så mycket tid på det eftersom att det:
1. Är Paradise Hotel på tv
2. Jag har bara paint, haha

Det blir liksom aldrig som man vill ändå med basjpaint... Men jag får väl skylla mig själv för att jag aldrig tar mig tid att lära mig ett bättre program! 

Har suttit o kollat på "Designa din blogg" som vanligt eftersom att jag typ alltid glömmer bort hur man gör i alla kod-och stilmallar. Glömmer allt när det går så lång tid mellan gångerna jag väl ändrar. Som vanligt hitta man massa roliga grejer som jag vill fixa, men det brukar inte heller gå särskilt bra.. Men tror jag ska satsa på att lägga in någon slags meny under headern.. ser många som har det o jag finner det lite vackert..

haha
har typ 3 kategorier.. kanske inte så värt då. plus att jag aldrig kommer ihåg att dela in inläggen efter dom. MENNNNNNNNN som sagt, vi får se

Sen måste jag nog (nog o nog, jag ska) ändra färgen på rubriken till någon annan. Rosa är inte så hett
 

19 januari 2009

Slutade tolv idag efter att ha fönat lite! Hade stil-och kuturhistoria också och där kolla vi på någon film.
Ingen jobbig dag med andra ord! Däremot var jag inte hemma i huset förrän vid tre.. Nackdelen med att inte gå i Sala.

Klockan fem idag ska jag ner till trafikskolan Alfa för att få lite information. Börjar närma sig nu:) 22 mars är det min dag och jag hoppas hoppas att jag fixar körkortet så fort som möjligt efter!

Tror bestämt att det är dags för en tupplur..

Phoenix



Hatar att vara sugen på nå gott men man kommer fan inte på vad. Kan öppna kylskåpet 150 ggr i rad men det hjälper inte.

Kläddesigner nästa?

 
Om du har tråkigt...
Sy om din pojkväns gamla urväxta kaslonger till ett par heta (?) string!

Du behöver:
- Ett par gamla kalsonger
- En sax
- Massor av kreaktivitet!
- En par strumpor för "utfyllnad"

Sen är det bra låta tankarna flöööda mina vänner. Om kreaktiviteten sviker, ta hjälp av din pojkvän som säkert vet hur han vill att det ska se ut.


18 januari 2009

Praktik idag! Skön start efter helgen, mucho bättre än skolan.
Hade tre kunder idag; Ante som klippte sig (ni vet han som jag gjorde Paradise Hotel-Andreas/Cimon-frilla på,haha), Madde som var snäll att komma när jag hade tråkigt! Jag gjorde en inpackning + styling på henne. Klockan fyra kom Isak 12-åriga kusin Cornelia och klippte sig! Gick fint

Cyklade nyss hem till min man. Han skulle komma och möta mig, vet ni vart han mötte mig? Utanför hans hus medan han låste upp cykeln............
Något jag hatar är folk som inte kan hålla tiderna, hur svårt är det att gå ut 5 min tidigare? Hatar att få stå o vänta. 
NOTERA! Undantag när det gäller att komma i tid till skolan, hehe, ingen stjärna på det direkt!

Just nu lyssnar jag på Håkan med det stora H:et och hoppas på att SJ och banverket fixat så att det är tåg istället för buss imorgon till Västerås. Hela förra veckan var alla tågförbindelser där emellan ersatta av buss.. så.jävla.segt

Paradise Hotel nästa

Fiskbullar

Tycker det är ganska intressant att äta fiskbullar (i hummersås) med potatis. Man vet nästan aldrig om det är en potatisbit eller fiskbulle man stoppar i munnen. Spännande

Pengar rullar in som det ska?

Efter skolan i fredag skulle ja och Isak hem till hans mamma (som nu flyttat till Västerås på heltid) för att käka.
Innan hann vi dra en repa på stan där jag hittade två par jeansleggings på MQ (på rean faktiskt!!) Ett par svarta och ett par ljusblåa för 300 kr. Inne på "Jeansbutiken" hittade jag en vanlig svart hood-tröja Tiger of Sweden för 400 kr (den hade kostat 1000 innan, något våra modebloggare kanske skulle kalla för ett KAP!) Skitsnygg var den, MEN den var från killavdelning. Vad är det med mig o kläder från killavdelningar?! Tänker på min skjorta jag köpte sist på DressMan. 

Det går bra för mig när det kommer till att spara mina pengar märker jag. Ge mig en trisslott med vinst någon, snälla?


17 januari 2009

10 dagar kvar till lön!!! Bit ihop Ida bit ihop.. Vågar inte vistas utanför mitt hus med risk för att handla upp de ynka 20 kronorna jag har kvar. haha. MÅSTE fan skärpa mig nu. 2009 tjänade jag 80.000:- Vad har jag kvar av det? 200 kr på kontot & 5000 på sparkonto.. ILLA!!!!! Det mesta av pengarna ligger i min mage i form av fikabröd o massa godis. Mycket har flyttat in i min garderob också..

Hade inte tänkt att prata om min ekonomi i detta inlägget, men nu blev det så i alla fall.

Hade egentligen tänkt berätta att jag äntligen fixat mon äckliga utväxt. Det var välbehövligt kan jag lova! Hade eget hår i skolan i fredags.
Anna hjälpte mig att få bort hela min utväxt, annars har jag bara gjort folieslingor, men nu la vi på sunlights i botten och det blev kalasbra :) Behöver bara slänga i en 0/6 toning för att få bort det guldiga som blev, blir ju alltid guldigare när man ljusar upp ett hår.. Har en sån toning så ska ha i den imorgon i duschen så r man fit for fight igen när det är dags för praktik!
 

13 januari 2009

En enda lektion idag, engelska. Skulle åka 11:10-tåget (skönt med sovmorgon) men det blev ersättningsbuss istället. Kan nog börja vänja mig vid det nu hörrni, eller vad säger ni?
Bussen tog iaf c.a 25 minuter längre tid än tåget, vilket gjorde att jag var famme på skolan exakt när min lektion började.

Hann bara vara med ca 30 min på lektionen för sen tog jag o Johanna 13:09bussen hem. Varför åkte jag ens till skolan idag? Ett mysterium...

Fick sällskap hem av Elias, tur det eftersom att jag gjorde vinters första vurpa på cykel och då är det INTE roligt att vara själv! haha.

Idag ska jag jobba, 16:30-22:20. Helt lagom tid! Hoppas att dom hittar ett sätt att ha mig kvar, speciellt nu när vissa kommer tillbaka från mammaledigheten! Vill stanna tills jag fyller 18 med tanke på att jag tjänar så jäkla mycket mer då. Fyller om 2 mån o 9 dagar så det är bara hoppas!

som sagt.. En annan del..


herre min skapare

Ligger o väntar på att Isak ska komma hem. Har fått nått besvär förstår ni så jag kan inte somna utan honom. haha. Skitdrygt. Inte ens om han befinner sig i samma hus/rum. Måste ligga på hans bröst annars är jag pigg som en mört.
¨
Nej, gå och tvätta bort sminket kanske. Kan vara det jobbigaste på hela dagen, att dra sig in på toan när man lagt sig så bekvämt. Fryser gör man på vägen dit. Sen bli blöt i ansiktet & stå där o frusta. Bara ni tjejer som förstår. Hejsvejs


En annan del av HV08BFR

 

7 januari 2009

Jaha mina vänner, då har det börjat igen då. Detta eviga jävla pendlandet! Idag på vägen hem satt jag och Johanna och väntade på att tåget skulle gå. Stod på tvskärmarna att det skulel gå som vanligt. Problemet var bara att det aldrig kom. När det var två minuter kvar gick vi ut och gick längst bot på första perrongen för där stod det nå tåg. Frågade om det gick till Sala men icke. Vi gick till en buss som tur nog var ersättningsbussen. TACK FÖR DEN TRAFIKINFORMATIONEN!
Hann precis med bussen o vi fick sitta på golvet hela vägen hem. Där kan vi snacka om träsmak i röven, fyfan.

Hade engelska, idrott o naturkunskap annars idag i skolan. Helt värdelöst. Men jag hade ganska roligt ändå på idrotten för jag hade glömt kläderna (helt dagvild så tog fel på dag imorse) så jag satt o tittade på dom andra, skönt! Skrattade lite i min ensamhet åt dom stackarna som kämpade för kung och fosterland på boxningen.

Nu käkar jag upp mitt godis jag köpte för ett tag sen o väntar på att "Victoria´s Secret fashion show 2009" ska börja och efter det är det en film; The Break-up.





Lägger in mina absoluta två favoritlåtar IGEN, bara för att ni ska förstå hur bra om är! :)

dance dance dance


4 januari 2009

Ikväll blir det bio med mannen min! Vi ska se Avatar, har hört att den ska vara ganska jävla bra. Får hoppas på det!

Tidigare idag följde jag med en viss Anna Berndtsson till stationen o vinkade av henne med en näsduk i handen. Hon kom hit igår för att tillbringa lite tid med hennes favorit-Ida och favorit-Johanna. Johanna sov hemma men Anna spenderade natten at my place. Kollade på film till klockan fyra och sen upp tolv, så är ganska fin o mör idag.

När Anna hade åkt gick jag ner på stan o mötte upp Isak. Jag behövde byta två bh:ar, elle rhur man nu säger, som jag fick i julklapp för dom var för små. Så fixade det o fick öven med mig två skjortor med mig hem. En var från Kappahl & den andra från Dressman. haha, jävligt otippat att jag skulle handla på någon av dom affärerna måste jag säga!

Dressman 200:- (på rean)

Kappahl 349:-

Om en timme och 35 min måste vi hämta ut biljetterna, så hinner ta en liten powernap


RSS 2.0