30 november 2009

Imorgon är det den 1/12 vilket innebär att man får öppna första luckan på chokladkalendern! Dock har jag redan smällt i mig två stycken hela kalendrar :)

Om exakt 2 miuter ska jag byta kanal. Ligger just nu & glor på Lilja 4-ever, men Paradise Hotel börjar tio så då blir det byte

Ännu en gång har min praktikplats Nikita hjälpt mig med håret! Vi fick bort utväxten och ljusade upp det hela med massa blonda slingor. Avslutningsvis la vi på en nyansering så att det inte skulle vara så varmt & guldigt (gult).

Nej, bara 1 minut kvar nu. Hinner man koka nudlar på 1 min?
niet

Julskyltning

Var nere en snabb sväng med mamma på stan för att få lite luft. Ruttnar ju bort bland mitt Renässans-arbete. Tydligen skulle det vara julskyltning idag.

Totalt jävla värdelöst.

Någon hade hängt upp 3 julkulor i fönstret & tyckt att det var fint. Slängde in en vit liten kula också, ojoj, världsklass, får akta så man inte överpyntar!

Nej.. Jag fick i alla fall ingen julkänsla. Kanske berodde det på att det är plusgrader & ingen snö eller att det var sämst julpyntning vart man än tittade.

Imorgon har jag praktik igen. Har ingen kund för ovanlighetens skull, ganska skönt :) Hoppas inte dom på Nikita har så många heller, då kanske dom har tid att fixa mitt skatbo? Ser ut som någon har diarré:at i mitt huvud

29 november 2009

Dagen i ära har jag pluggat röven av mig. Kultur & stilhistoria. Ska skriva om vad man hade för kläder, smink, smycken & frisyrer under renässansen. Absolut inte det tråkigaste jag har gjort, men det är ett sånt här jobb som tar sån jävla tid att få ut nå vettigt av! Ni vet, det finns HUR många olika faktasidor som helst, lite fakta om nått här & lite annat där, så man måste först sitta & bestämma vad som är värt att ta med. Sen tar det skitlång tid att sammanställa det, för man måste lägga in en bild & visa hur en pipkrage ser ut, och då hittar man helt plötsligt en ny sida där det står massa annat! Så på 2 timmar kanske jag lyckats åstadkomma 20 meningar bara för att det är så jävla krångligt att sammanställa & få ut nå vettigt av det.
Skitdrygt.

Whiskyn gjorde fan susen med min hals!! Vknade dagen efter & TADAAAAA, inge ont alls!
Whisky vs. penicillin, 1-0

Skitful staving på "penicillin". Var tvungen att kolla hur det stavades. Jag hade nog skrivit pencillin eller pencilin. Säger liksom inte i:et när jag pratar....

Gud så intressant känner jag


27 november 2009

Alla som jobbar & sliter (inom handel) blir lika glad som jag idag för idag kom lönen! Nu kanske man t.o.m har råd att köpa lite julklappar åt de nära & kära?

Hemma idag med halsfluss! Älskar det, så himla skönt! Jättefint att min hals är invaderad med vita prickar. Kan knappt prata, men minst svälja för då känns det som om någon trycker en kniv igenom ena sidan av halsen & ut genom andra! Mindre bra är det då att det hela tiden känns som jag har något i halsen, är helt uppsvälld, och "måste" svälja hela tiden för att få bort det.. Problemet i det är att det inte finns något att få bort.


Ikväll är det Idol & jag vill inte att någon ska ut. Kanske Mariette. Men sen kan det få vara slut


25 november 2009

Som jag nyss krev på facebook, så var en föreläsning det enda skolan hade att erbjuda idag. Föreställning handlar om något med samhället och heter "Vem fan bryr sig?".

Jag bryr mig inte om det nu handlar om miljön eller vad det är. Jorden kommer inte brinna upp så länge jag är här i alla fall så. Det är ungeför mininställning till det hela

Gick upp för ca 30 min sen. Hittade en chipspåse i min väska från igår som jag snart har ätit upp!
Lite senare idag ska jag hjälpa Maria att packa inför hennes flytt, och sen är det jobb halv fem till halv elva!

23 november 2009

Skapligt misslyckat i förra inlägget. Jätteintressant med två likadan videor. Var ju självklart den här som skulle ha varit med istället för en av dom..

Mamma kommer hit till Isak och hämtar mig strax, o sen skjutsar hon ner mig på stan. Har praktik idag & har ingen större lust att gå i spöregn!
Bitten (en av mina lärare) kommer och hälsar på en stund på praktiken idag! Får väl slänga på ett smile & bjuda på kaffe.

22 november 2009




21 november 2009

FAN va bra Calle var igår i Idol! Älskar låtarna han sjöng och att han gjorde dom så bra. MEN, VARFÖR i hela världen hängde Erik löst? Det får inte hända igen. Svimmade ju nästan


nej, jag ljög. Men lite nervös blev jag..

Idag har jag jobbat i kassan 9-16 och sen suttit & skrattat åt fula ungar i Jacobs skolkatalog. Jacob har förövrigt 49 graders feber så det bara skriker svininfluensa om det.
Mamma & pappa ska bort vid sex, men då ska jag & Isak skänga ihop lite fläskilé i creme fraiche-sås m. klyftpotatis! Hur gott som helst.




18 november 2009

Hallå där kött & blåbär.

Här flyter allt på som vanligt.
Igår var det kundmottagning i skolan, men jag & Anna fick ingen kund :( Det var bara 3 st som fick det. Så istället klippte jag Anna & hon klippte mig! Välbehövligt!
Efter skolan körde Hanna ut oss till Ikea där vi gick runt & glodde. När vi kom fram och skulle köpa mat så fanns det bara skit (eller egentlien inte, men Hanna kan inte äta allt.) Det här är ungefär konversionen Hanna hade med tjejen bakom disken:
- Nej nej nej nej nej, säg INTE att ni har tagit bort matätten med fläskfilé!!
- (hon med ett leende) Johodu det har vi visste!
Hanna besviken min
- Men vi har ju andra goda saker ur menyn att välja, som kyckling?
- Jag är allergisk, kan inte äta det
- Fisk då?
- Nej det tål jag inte heller..
- Köttbullar med mos?
- Hahaha neehej du! Jag tänker int ebetala 50 spänn för köttbullar! SÅ goda är dom inte!
- Men vi har ju andra alternativ med köttbullar?

Ja, sen kommer jag inte ihåg. Men vad tror hon? Köttbullar som köttbullar?
Vi åkte till Max istället och sen in på en djuraffär o kollade på massa söta djur! hahah. Hade liksom inge bättre för oss :P

Idag är det onsdag och som alltid på onsdagar ska jag iväg o jobba 16:30-22:20 Efter det ska jag hem till min man o sova. Ha det bra!

15 november 2009

Vaknade halv tolv idag, väckte en morgontrött & söt Isak och sen gick vi ut på en liten promenad :) Skulle köpa te & halstabletter för han har ont i halsen

Åkte hem & duschade vid ett, och sen klockan tre övningskörde jag till Ica för att lämna en film jag, Madde & Isak hyrde igår, och sen till ishallen. Isak hade hockeymatch mot Örebro. Dom förlorade (som vanligt?) och Isak spelade inte hela matchen. Han fick gå & duscha (som vanligt) för att han bråkade & sen kallade domaren för "domarjävel". Så kan det gå! Det var i alla fall jag, mamma, pappa & Madde som kollade! Var lite mer nervös än vanlig när jag körde för att Madde var med. En gravid kvinna är inte kul att ta kål på..

haha fan va hemsk jag låter. SÅ dålig är jag faktiskt inte!

Vi ska åka och köpa mat snart, funderar på att vara lite nyttig (vaaaaaaaaa?) och ta en sallad eller kycklingrulle kanske. Jag & Madde smockade ju i oss glass, kladdkaka & godis igår :)


Fobi

Det är mycket jobbigt det här med att ha fobi för spyor och att spy. Allt som har med det att göra överhuvudtaget. Det kan handla om att någon säger att dom mår illa, och jag får panik av bara det.
Nu till saken..

Isak var ju som sagt på lagfest igår och kom hem vid fem inatt. Så han var skapligt bakis idag, ja. MEN han hade inte spytt som han brukar göra. Kommer ihåg förra gången.. Åkte till han på kvällen för då låg han hemma & var bakis. Alla hade varit skitpackade runt tre mitt på dagen.. haha. Jag hade pratat med han i telefonen innan och hans att han var helt okej. Så jag åkte dit. Men så fort jag gick in i hans rum och såg en hink bredvid sängen, utifall om han skulle spy, så började jag gråta och mamma fick komma och hämta mig på stört.

Idag åkte jag till han vid två. Han hade inte spytt någonting, men låg ändå i sängen med en kall blöt handduk på magen för att han hade ont i den. Han såg så risig ut, det luktade bakis i rummet och alla vet ju hur man känner sig. Jag kunde i alla fall inte ligga bredvid han i sängen, utan jag låg på soffan i några timmar men sen fick mamma komma och hämta mig. Orkade inte vara kvar. Blir helt knäpp i huvudet.

Ska i alla fall hem till han ikväll, men han tvingat honom att duscha, borsta tänderna ORDENTLIGT, bytt sängkläder och vädrat rummet. Får väl se hur det går..

Det är skitmånga som tycker jag är jättetöntig, men det är en jävla fobi så sluta klaga!! Jag får ont i magen bara någon annan säger att dom har det, och jag får en gråtklump i halsen så fort någon säger att dom mår illa, ofta börjar jag kallsvettas också. MEN det är inget jag kan göra åt, så sluta klaga tack




14 november 2009

Igår kväll var min trogna Idol-kvälls-kompis (haha) Maria borta, och Isak var på lagfest. Hade ingen lust att glo på Idol själv, och rätt som det var så skickade Andreas sms och frågade om vi skulle titta på det tillsammans, för han hade tydligen lika tråkigt som jag! Bra tycker jag :) Vi gick först till Natti och köpte massa godis och sen hem till han. Kom på nu att jag åt knappt nå godis alls, så ska nog hämta hit påsen..


11 november 2009

Bättre start på dagen idag än igår! Hela dagen flöt på mycket bättre. Fick MVG på min fönuppbyggnad och på den där engelska-novellen vi skrev förut. Om negerslavarna som levde i USA.

Jag, Hanna & Anna gjorde en mycket god gärning idag ;) Vi var inne i bildsalen när jag hörde en mobil ligga & surra någonstans. Vi hittade den och det var inte vilken skitmobil som helst, nej hål i hatten, utan en iphone. Det var någon som ringt 5 gånger till den, och vi tänkte att det var antagligen någon som letade efter den. Så vi ringde upp numret och sa att vi hittat mobilen. Gissa om personen blev glad?!

Nu har jag precis slängt i mig lite fil & flingor. Ska svira om till mina ICA-kläder och sen gå & jobba. 16:30-22:20. När jag kommer hem måste jag plugga.. Engelskaprov imorgon :(

Våran första kundmottaging i skolan

gick sådär. haha. Jag hade helst velat ha en klippning som är relativt lätt, men nej, istället hade jag fattat helt fel & sa att jag kunde ta hand om en tant som kom dit. Trodde hon skulle klipps sig, men ICKE! Hon skulle göra det som jag är ABSOLUT sämst på. Nämligen läggning. Man rullar upp håret på spolar, i den "formen" tanterna vill ha håret. Sen får dom sitta i värme innan man tuperar hela skiten och sedan gör en uppsättning..
Är sämst på sånt där, men det blev faktiskt bra. Jag blev däremot skitirriterad för hon var ingen söt liten tant, USCH va dryg hon var. Hon tyckte hon fick sitta jättelänge, men faktiskt så tvättade jag henne så skänt jag bara kunde, och det var klart typ halv ett. Sen började jag rulla & det, hon satt i värme i hela 30 min. Hon var klar tre. Det är fan inte länge för en sån behandling, tycker inte jag i alla fall.. Elakt av henne att sitta & klaga på att det tar lång tid. Hon får ju räkna med det när hon kommer till en tvåa. mongo


Läggning


10 november 2009

Vilken jävla dag! Börjar med att jag verkligen ÅLAR mig ur sängen.. Hur trött som helst. Sover hela vägen till Västerås på ett fullproppap 7-tåg. Är på skolan kvart i åtta då jag, inte alls av min stora förvåning, upptäcker att jag börjar halv tio. Första lektionen har vi inte längre eftersom att vi ska göra ett enskilt arbete och det får vi göra hemma.

Nästa lektion började inte ens när den skulle, utan 20 min senare!! 20 minuter kändes jävligt långt just då när man redan väntat i en evighet.

Fick skjuts hem av pappa & sov som en stock hela vägen. Sov ett tag extra i sängen efter det.

Har jag nyss varit och solat, och nu sitter jag här & gäspar c.a 10 ggr i minuten. Seg dag


9 november 2009

Jag sticker iväg på praktik nu! Ha en bra dag! =)

8 november 2009

Fars dag idag! Pappa fick som vanligt en bok och massa godis..

Hyrde två filmer igår med Maria o Isak. När klockan var ett (på natten) hade vi kollat klart på dom och et var dags för Maria att bege sig hemåt. Vi tänkte att vi kunde följa med henne en bit, men hann inte långt förrän Huldt kom och gav oss skjuts. Skönt!
Fick skjuts tillbaka också.. Vill också ha körkort & bil!!!!!!!!!!!!

Jag & Isak fastnade framför en film på teven när vi kom hem igen. Den slutade fyra.. Sov som små barn till klockan halv ett (då jag ställt alarm).

Jag ringde till farfar för jag var sugen på att köra lite! Var längesen nu! Han kom till Isak och sen fick jag köra därifrån, ut på västeråsvägen, genom nya rondellen mot dalarna. Hastighetsgräns 100, härligt :P haha. Vi svängde av efter ett tag på den gamla vägen som går till Silvköparen. Där övade vi lite backning och sen körde vi in till stan igen, till gruvan & övade start i backe, och sen åkte vi och övade parkering bakom idrottshallen. Sen fick det fan vara nog!
De gick hur bra som helst att köra. Världens enklaste bil!

Nu ska vi till farmor & farfar och fika. Imorgon är det praktik & jag ska färga Nette & senare Emma! :) kul!

Gammal goding


En gammal goding som spelade båden 1 & 2 gånger för mycket på gitarren här hemma.

Var skitsur på pappa idag när han inte orkade övningsköra. Han orkar ALDRIG. Kommer aldrig lära mig.. haha. Så när jag var inne på mitt rum, skitsur, så skickade han sms. Först detta:
"Come on ca va"

Jag svarade inte, och då fick jag detta sms:
"Hallåååååå ba"

Jävla pucko.

jaja. Det här är ingen blogg om min pappa. Utan om mig. Och JAG ska nu gå till Natti med Isak & Maria. Vi ska hyra film, och sen titta på den, vad annars..

Ha en trevlig kväll!

Om ni förresten undrar vad han menade i första smset (precis som jag också gjorde) så är det tydligen franska! Enligt honom själv i alla fall.



MELISSA HORN

MELISSA HORN.

behöver inte säga nå mer

Räkmacka


Nu ska jag käka räkmackor så det heter duga. Rostad macka med majonäs, ägg, avokade, rom & räkor! MMMMMMMM MARABOU (räkor)


7 november 2009

Idag vaknade jag klockan 12:58. Isak sover fortfarande. Det är fan inte okej att sova bort halva dagen när det är helg! Hinner ju knappt njuta.. Lagom kul att det blir mörkt ute om c.a 2 tim.

Kvällen igår tillbringades hemma hos Maria och vi hade lika kul som vanligt. Överröstade hennes grannar f & p-94 som hade "fest", haha.

Klippte Lukas igår, och idag ville Elias S bli klippt. Sa att jag kunde klippa han vid tre, så ska nog börja bege mig hemåt snart!

6 november 2009

Har hållt på med hår hela dagen (hade eget hår i skolan) och det är inte slut än. Ska klippa Lukas W alldeles strax!

Efter det blir det en tripp till Coop. Måste ju köpa massa godis till Idol som jag ska kolla på med Maria :)

Solat klart!

Jag & Maria gick i snö/slask-stormen till solariet och stekte i 20 min. Jag somnade som vanligt.
Köpte en sån där salva som man kan ha på sig innan för att bli fortare brun, och måste säga att den jag köpte idag funkade faktiskt! Var lite rädd att testa först, kommer ihåg när jag tog en förut.. fy fan. Jag kunde ligga i 7 minuter tror jag sen var jag tvungen att gå därifrån. HELT sönderbränd. hahah. Kunde knappt rära mig för det gjorde så ont på huden när kläderna nuddade..
Bra jobbat!


Torsdag..

Ännu en skoldag avklarad. Slutade fint med att jag & hanna (det var HON som anmälde oss) ställde upp och spelade upp en liten teater på engelskan.. Något jag HATAR! Men dom som lyssnade skrattade i alla fall, fast den skulle ju vara seriös iofs? skrattandet kan ha berott på min överdramatisering. "OH MY GOOOOD!!!!!! (slår med handen i bordet) Why didn´t THEY stop?!!?!?!" orkar inte gå in på det nå mer, men kul var det


Ska ge mig ut i snöovädret nu och gå på en promenad med Maria. Ska sola tänkte vi! Imorgon är det "eget hår" so står på schemat. Får se om jag väljer att göra någonting, det blev ju inte så lyckat sist om man säger så.. hehe

Lite senare ikväll har jag 4st jag ska prata med som vill komma till mig på salongen! Måste alla vilja komma på samma gång! Så ska klämma in dom i mitt hektiska schema
(skämt)

Är skitnervös för min handledare på praktiken frågade mig idag om hon kudnen få frisörläraren nummer. Vad ska dom prata om? tänk om jag är skitdålig och inte får vara kvar!!!! fast nej, haha, tror inte att det är riktigt så illa. Hoppas inte i alla fall. Vet att du brukar läsa Louice, kan du säga vad dom har för hemlisar för jag är nyfiken!! hehe

ska kila nu. hejsvejs

VÄNDNING

JAG LADDADE NYSS NER SPOTIFY PÅ MIN SIDA I SKOLAN. Först funkade det inte och det stod att datorn inte kunde ladda ner det programmet, men SKAM den som ger sig. Nu har jag det, vilket också betyder att alla mina håltimmar framöver är räddade!

5 november 2009

jaaaaaaaaa Anna det var i Stockholm jag & isak bokade hotell och inte i Västerås, har ändrat det nu! Huvudet hänger inte med ibland..

Skriver allt mer sällan, men tycker det är så tråkigt att bara skriva om när jag går i skolan när i princip alla mina läsare också gör det och vet EXAKT lika drygt hur det är. Så tänker inte beklaga mig över det!

Återkommer när mitt liv tar en vändning!

3 november 2009

Nej, jag har inte dött. Blogg.se har bara varit extremt jävla jättesegt så jag har inte orkat skriva någonting.

Tänker inte skriva nå mer invecklat nu. Kan bara tala om att Stockholm med Isak vad kanon!! Hittade massa fint som jag inte har ork att visa. Första dagen gick vi bra runt i stan och glodde (köpte) och sen på kvällen käkade vi 3-rätters middag!
På söndagen tog vi tunnelbanan till Söder och gick där ett tag, fikade på Waynes (som jag förövrigt saknar i princip VARJE dag här i Sala) och sen åkte vi tillbaka.
Gick på bio på kvällen. Vi såg "UPP 3D" på engelska. haha, jävla barnungehumor

Skulle ha simmart idag med Amanda men när vi kom till badhuset så fick man inte simma för det var tjejkväll där, så det sket sig. Jag gick hem & fikade istället för Jacob fyller 13 idag! Lillskiten.
Var nyss på väg ner på stan med Maria för att sola, men jag fick vända hemåt igen för jag höll bokstavligen talat på att spy rätt ut. Har haft ont i magen hela dagen, men bara krampigt, inte illamående. Men nu kom det. Så jag gick hem & nu ligger jag är & ber till Gud om att jag ska slippa få spy. VÄRSTA som finns

Har bokredovisning i skolan imorgon, så måste leta upp någon bra bokrecension på internet nu.


RSS 2.0